Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Koh Mak lauttasatamaan

  • Koh Mak majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Koh Mak lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Koh Mak majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Koh Mak lauttapalvelut

Koh Mak opas

Koh Mak lauttasatama

Koh Makia pidetään yhtenä Thaimaan salaisista helmistä. Saari on täydellinen rauhaisaa lomaa etsiville vilkkaiden ja aktiviteettitäytteisien saarten sijaan. Kuten loput Thaimaan saarista, Koh Mak tarjoaa idyllisiä valkoisia hiekkarantoja sekä kristallinkirkkaan meren jonka kohinassa voi rentoutua. Saaren energiaa on nostanut upouudet lomakeskukset, mutta saari säilyttää siitä huolimatta levollisen ilmapiirinsä. Koh Makin satamaa pidetään yhtenä maailman turvallisimmista ja hiljaisimmista satamista joten vierailijat tuntevat olonsa erittäin rennoksi saarella. Laivoja kulkee satamaan vain muutamasti päivässä Thaimaan mantereelta. Jos kuitenkin haluaa vaihtelua leppoisaan lomanviettoon, Thaimaan mantereelle pääsee laivalla alle tunnissa. Vierailijoiden tulee ottaa huomioon ettei saarella ole yhtäkään pankkiautomaattia, joten varmuuden vuoksi on hyvä ottaa mukaan tavallista enemmän käteistä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.