Varaa lautta satamaan Kööpenhamina

Kööpenhamina lauttasatama kohteessa Tanska yhdistää sinut satamaan Oslo maassa Norja ja valittavanasi on jopa 7 lauttavuoroa viikossa. Matka Kööpenhamina - Oslo kestää nopeimmillaan 17 tuntia 15 minuuttia ja väliä liikennöi DFDS Seaways.

Kööpenhamina -satamakartta

Klikkaa karttaa

Kööpenhamina lauttavaihtoehdot

Kööpenhamina lauttapalvelut

 • DFDS Seaways
  • 7 lähtöä viikoittain 17 h 15 min
  • Etsi hinta

Copenhagen lauttasatama

Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina sijaitsee Själlannin itärannikolla, suurella mantereella joka yhdistää Tanskan Ruotsiin pitkällä sillalla Oresundin salmen yli.
Kööpenhamina toimi viikinkien kotikaupunkina yhdeksännellä vuosisadalla ja se on sittemmin kehittynyt ja kasvanut yhdeksi Euroopan suosituimmista moderneista suurkaupungeista jonka asukkailla on erittäin korkea elämänlaatu.

Vaikka Kööpenhamina on kasvanut taloudellisesti viime vuosina, se on onnistunut säilyttämään maineensa ympäristöystävällisenä kaupunkina lukuisilla vihreillä puistoilla ja avoimilla virkistäytymisalueilla risteilevien katujen lomassa. Kööpenhaminan kaupunkikuva erottuu moninaisilla asuinalueilla joista jokaisella on omanlainen luonteensa. Asuinalueet vaihtelevat keskiaikaisen arkkitehtuurin rakennuksista kaupungin sisäosissa 1700-luvun kartanoihin Fredrikstadenissa.

Kööpenhaminan satama sijaitsee Indre Byn alueella maan koillisosassa. Satama sijaitsee Oresundin salmen suulla ja muodostuu lukuisista laitureista. Kyseinen laivaterminaali on pala modernia tanskalaista arkkitehtuuria.

Satamaan pääsee pitkin O2 moottoritietä jolla kulkee myös useita bussivuoroja jotka pysähtyvät monilla pysäkeillä ja päätyvät sataman terminaaliin. Nordhavnin rautatieasema löytyy myös sataman läheltä. Juna-asemalta pääsee matkustamaan kaikkiin kaupungin suosituimpiin kohteisiin sekä kaupungin laidalle.

Kööpenhaminan satamassa operoi tällä hetkellä vain yksi laivareitti Kattegatista Osloon ja sitä operoi DFDS Seaways. Laiva matkaa Ruotsin rannikkoa pitkin jonka jälkeen se matkaa Skagerrakin aluetta pitkin Itämerellä.

Näin pääset Kööpenhamina lauttasatamaan

 • Autolla

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Junalla

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Bussilla

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Paikoitus

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Osoite

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Kööpenhamina majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Kööpenhamina lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Kööpenhamina majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!