Varaa lautta satamaan Kööpenhamina

Kööpenhamina lauttasatama kohteessa Tanska yhdistää sinut satamaan Oslo maassa Norja ja valittavanasi on jopa 7 lauttavuoroa viikossa. Matka Kööpenhamina - Oslo kestää nopeimmillaan 19 tuntia ja väliä liikennöi DFDS Seaways.

Kööpenhamina -satamakartta

Klikkaa karttaa

Kööpenhamina lauttavaihtoehdot

Kööpenhamina lauttapalvelut

 • DFDS Seaways
  • 7 lähtöä viikoittain 19 h
  • Etsi hinta

Kööpenhamina opas

Tanskan pääkaupunki, Kööpenhamina on maan väkirikkain kaupunki ja sijaitsee Själlannin saarella maan itärannikolla. Kööpenhamina erottuu Ruotsin Malmöstä Oresundin sillalla, jonka yli Ruotsiin pääsee jo puolessa tunnissa. Kööpenhamina toimi muinoin viikinkien kalastuskaupunkina ja 1500-luvulla se nimitettiin maan pääkaupungiksi.

Mitä tehtävää Kööpenhamina tarjoaa?

Kööpenhaminasta löytyy paljon tehtävää ja nähtävää. Kaupungissa on maailmanlaajuisesti eniten ravintoloita ja baareja henkilöä kohden. Yökerhot ovat avoinna aina aamu 5 tai 6 asti. Pumpehuset on urbaani puutarha johon ihmiset kerääntyvät lämpiminä kesäiltoina. Kööpenhaminan historiasta kertoo monet kirkot ja museot kuten Christiansborg palatsi, Rosenborg Castle Gardens, Frederikin kirkko. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on myös Pieni merenneito patsas. Slotsholmenin kulttuurikeskus on erittäin mielenkiintoinen, sillä se tarjoaa museoiden, näyttelyiden ja nähtävyyksien lisäksi vilkasta ja urbaania kaupunkienergiaa sen hurmaavilla kanaaleilla ja kahviloilla. Cristianiassa järjestetään joka sunnuntai ilmaisia konsertteja, jossa esiintyy paikallisia tanskalaisia artisteja. Yksi suosituimmista viihdykkeistä on vuonna 1843 avattu Tivoli Gardens huvipuisto joka on maailman toiseksi vanhin jännittävä huvipuisto kaikenikäisille vierailijoille. Se sijaitsee Rådhuspladsen -aukion ja päärautatieaseman välissä. Huvipuistossa on toiminnassa vielä tänäkin päivänä vuonna 1915 rakennettu vuoristorata Rutschebanen sekä 1943 vuotena rakennettu maailmanpyörä. Huvipuisto sijoittuu vehreälle puutarha-alueelle, tehden päivänvietosta perheen ja ystävien kanssa erittäin mieluisan.

Mitä liikennemuotoja Kööpenhamina tarjoaa?

Tanskan julkinen liikenne on erittäin kattava korkeiden verojen ansiosta. Liikenne on tehokas ja säännöllinen. Joka puolella kaupunkia on bussi-, metro ja junayhteydet ja liput maksavat alle kolme euroa. Kuitenkin oivallisin ja halvin tapa matkustaa ja nauttia Kööpenhaminan katu maisemista on polkupyörällä, koska Kööpenhamina on kaupungin kuuluisuudesta huolimatta pieni kaupunki

Näin pääset Kööpenhamina lauttasatamaan

 • Autolla

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Junalla

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Bussilla

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Paikoitus

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Osoite

  Dampfærgevej 30, 2100 Kobenhavn O

 • Kööpenhamina majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Kööpenhamina lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Kööpenhamina majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!