Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Kööpenhamina lauttasatamaan

 • Autolla

  Etelästä tullessa aja pitkin Kalvebod Brygge ja Niels Juels Gade. Jatka Kongens Nytorv suuntaan, sitten Bredgade ja tämän jälkeen Grønningen. Käänny vasemmalle, Folke Bernadotte Allé (juuri ennen Østerport rautatieasemaa), ja jatka pitkin Kalkbrænderihavnsgade ja lopulta käänny Dampfærgevej-kadulle. Pohjoisesta tullessa aja pitkin Lungbyvejen ja käänny vasemmalle Jagtvej-kadulle. Jatka suoraan noin 70 m Strandboulevardenille ja käänny vasemmalle Århusgade noin 300 m jälkeen. Tämän jälkeen käänny oikealle, Kalkbrænderihavnsgade, ja lopulta käänny vasemmalle, Dampfærgevej.

 • Junalla

  Satamaa lähinnä oleva rautatieasema on Nordhavn, josta lähtee S-Tog junia. Nordhavn on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä satamasta. Aseman edessä on yleensä takseja. Nordhavnin rautatieasemalta on myös junia Kööpenhaminan keskusrautatieasemalle, josta voit ottaa junan muualle Tanskaan.

 • Bussilla

  DFDS-bussi 20E (ilmainen DFDS-matkustajille) ja joukkoliikenteen bussi 26, jotka kulkevat säännöllisesti sataman ja Kööpenhaminan keskustan välillä.

 • Paikoitus

  Dampfærgevej-kadulla on Europark-paikoitusalue, joka on avoinna 7 päivää viikossa. Paikoitus maksaa noin 15 DKK per tunti ja maksimissaan 200 DKK per päivä.

 • Osoite

  Dampfærgevej 30, 2100 København Ø, Tanska

 • Kööpenhamina majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Kööpenhamina lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Kööpenhamina majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Kööpenhamina lauttapalvelut

Kööpenhamina opas

Mitä tehtävää Kööpenhamina tarjoaa?

Kööpenhaminasta löytyy paljon tehtävää ja nähtävää. Kaupungissa on maailmanlaajuisesti eniten ravintoloita ja baareja henkilöä kohden. Yökerhot ovat avoinna aina aamu 5 tai 6 asti. Pumpehuset on urbaani puutarha johon ihmiset kerääntyvät lämpiminä kesäiltoina. Kööpenhaminan historiasta kertoo monet kirkot ja museot kuten Christiansborg palatsi, Rosenborg Castle Gardens, Frederikin kirkko. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on myös Pieni merenneito patsas. Slotsholmenin kulttuurikeskus on erittäin mielenkiintoinen, sillä se tarjoaa museoiden, näyttelyiden ja nähtävyyksien lisäksi vilkasta ja urbaania kaupunkienergiaa sen hurmaavilla kanaaleilla ja kahviloilla. Cristianiassa järjestetään joka sunnuntai ilmaisia konsertteja, jossa esiintyy paikallisia tanskalaisia artisteja. Yksi suosituimmista viihdykkeistä on vuonna 1843 avattu Tivoli Gardens huvipuisto joka on maailman toiseksi vanhin jännittävä huvipuisto kaikenikäisille vierailijoille. Se sijaitsee Rådhuspladsen -aukion ja päärautatieaseman välissä. Huvipuistossa on toiminnassa vielä tänäkin päivänä vuonna 1915 rakennettu vuoristorata Rutschebanen sekä 1943 vuotena rakennettu maailmanpyörä. Huvipuisto sijoittuu vehreälle puutarha-alueelle, tehden päivänvietosta perheen ja ystävien kanssa erittäin mieluisan.

Mitä liikennemuotoja Kööpenhamina tarjoaa?

Tanskan julkinen liikenne on erittäin kattava korkeiden verojen ansiosta. Liikenne on tehokas ja säännöllinen. Joka puolella kaupunkia on bussi-, metro ja junayhteydet ja liput maksavat alle kolme euroa. Kuitenkin oivallisin ja halvin tapa matkustaa ja nauttia Kööpenhaminan katu maisemista on polkupyörällä, koska Kööpenhamina on kaupungin kuuluisuudesta huolimatta pieni kaupunki

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.