Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Mali Losinj lauttasatamaan

  • Autolla

    Mali Losinj on kroatialainen saari Adrianmerellä. Satamaan pääset seuraamalla tietä 'Riva Losinjskih Kapetana' ja tämän jälkeen opastuksia satamaan.

  • Osoite

    Riva losinjskih kapetana 29 HR - 51550 Mali Losinj, Kroatia

  • Mali Losinj majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Mali Losinj lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Mali Losinj majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Mali Losinj lauttapalvelut

Mali Losinj opas

Mali Losinj opas

Mali Lošinj on kapunki, satama ja turistikohde Lošinjin saarella suuren ja suojaisan lahden kaakkoisrannikolla Primorje-Gorski Kotarin kunnassa Kroatiassa. Mali Lošinjin historia ulottuu 1100-luvulle, ehkä jopa pidemmälle, mutta ennen 1100-lukua kaupungista ei ole tarpeeksi luotettavaa tietoa. Se kuitenkin tiedetään, että saarelle tuli Unkarista noin tusina mongoleita paennutta kroatialaista perhettä, jotka asettuivat sen itäisen St Martinin lahden yläpuolisen kukkulan rinteille. Koska ensimmäisten kroaattiasukkaiden päätulonlähde oli karjankasvatus ja maatalous, oli heidän talonsa rakennettu hedelmällisten puutarhojen ylle (Gravotina tunnettu alue). Nykyään Mali Lošinj on saaren turistikeskus. Uskomattoman luonnonkauneuden lisäksi alueen rannoilla järjestetään monia kansainvälisiä tapahtumia, jotka vetävät Mali Lošinjiin ihmisiä kaikkialta maailmasta.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.