Varaa lautta satamaan Mali Losinj

Mali Losinj lauttasatama kohteessa Kroatia yhdistää sinut satamaan Pesaro maassa Italia ja valittavanasi on jopa 2 lauttavuoroa viikossa. Matka Mali Losinj - Pesaro kestää nopeimmillaan 2 tuntia 45 minuuttia ja väliä liikennöi Gomo Viaggi.

Mali Losinj -satamakartta

Klikkaa karttaa

Mali Losinj lauttavaihtoehdot

Mali Losinj lauttapalvelut

 • Gomo Viaggi
  • 2 lähtöä viikoittain 2 h 45 min
  • Etsi hinta

Mali Losinj opas

Mali Lošinj on kapunki, satama ja turistikohde Lošinjin saarella suuren ja suojaisan lahden kaakkoisrannikolla Primorje-Gorski Kotarin kunnassa Kroatiassa. Mali Lošinjin historia ulottuu 1100-luvulle, ehkä jopa pidemmälle, mutta ennen 1100-lukua kaupungista ei ole tarpeeksi luotettavaa tietoa. Se kuitenkin tiedetään, että saarelle tuli Unkarista noin tusina mongoleita paennutta kroatialaista perhettä, jotka asettuivat sen itäisen St Martinin lahden yläpuolisen kukkulan rinteille. Koska ensimmäisten kroaattiasukkaiden päätulonlähde oli karjankasvatus ja maatalous, oli heidän talonsa rakennettu hedelmällisten puutarhojen ylle (Gravotina tunnettu alue). Nykyään Mali Lošinj on saaren turistikeskus. Uskomattoman luonnonkauneuden lisäksi alueen rannoilla järjestetään monia kansainvälisiä tapahtumia, jotka vetävät Mali Lošinjiin ihmisiä kaikkialta maailmasta.

Näin pääset Mali Losinj lauttasatamaan

 • Autolla

  Mali Losinj on kroatialainen saari Adrianmerellä. Satamaan pääset seuraamalla tietä 'Riva Losinjskih Kapetana' ja tämän jälkeen opastuksia satamaan.

 • Osoite

  Riva losinjskih kapetana 29 HR - 51550 Mali Losinj, Kroatia

 • Mali Losinj majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Mali Losinj lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Mali Losinj majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!