Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Paxi lauttasatamaan

  • Osoite

    Gaios, Paxi, Jooniansaaret, Kreikka

  • Paxi majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Paxi lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Paxi majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Paxi lauttapalvelut

Paxi opas

Paxi opas

Paxi on kreikkalainen saariryhmä Joonianmeressä. Kreikan mytologiassa rauhaa ja hiljaisuutta kaipaava Poseidon loi saaren iskemällä Korfua kolmikärjellään. Vaikka saaria on mahdollisesti asutettu jo esihistoriallisilta ajoilta, pidetään foinikialaisia yleensä Paxin ensimmäisinä asuttajina. Nimen uskotaan tulevan heidän kielessään liuskekiveä tarkoittaneesta sanasta pax. Roomalaiset hallitsivat saarta toiselta vuosisadalta eaa. ja Bysantin aikana sekä keskiajalla se oli jatkuvasti merirosvojen hyökkäysten kohteena. Useiden hallitsijoiden ja ristiretkeilijöiden jälkeen venetsialaiset ottivat alueen hallintaansa 1300-luvun lopulla. Napoleonin sotien aikana Jooniansaaria hallitsivat ranskalaiset, venäläis-turkkilainen liitto ja lopulta britit, jotka perustivat Jooniansaarten yhdysvallat vuonna 1815. Vuonna 1864 Paxi ja loput saarista luovutettiin Kreikalle.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.