Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

  • Autolla

    Riika on 300 km Tallinnasta ja Virosta ja 700 km Varsovasta E67-moottoritien varrella. Moottoritie johtaa Prahaan.

  • Osoite

    Riga terminal 3a Eksporta Str. Riga, LV-1010

Mitä Riikassa voi tehdä?

Riika pyrkii vielä tänäkin päivänä karistamaan pahamaineisen historiansa; sen goottilainen arkkitehtuuri sekä lievät viittaukset entisiin diktaattoreihin ovat muisto sen vaikeasta menneisyydestä. Kuitenkin hitaasti mutta varmasti, Latvia on alkanut löytämään identiteettinsä. Suurimpana kaupunkina Baltian maiden alueella, Latvia on jo kauan toiminut risteyksenä Itä- ja Keski-Euroopan välillä, minkä näkee sen muinaisista rakennuksista ja yleismaailmallisesta ilmapiiristä. Viehättävän vanhanaikaisten teiden sekä mukulakivikatujen keskeltä löydät hienoja baareja, trendikkäitä taidegallerioita sekä moderneja ravintoloita jotka tarjoilevat monia maistiais annoksia. Jos korkealaatuinen ja ylellinen ruokailu ei ole sinun mieleesi, suuntaa Central Markettiin, josta löydät loputtomasti tuoretta ruokaa ja juomaa riemukkassa ilmapiirissä. Vaikka Riikan menneisyys heijastuu vahvasti sen arkkitehtuuriin, jos katsot tornien yli, niiden takaa löydät mitä vehreämmän ja maalauksellisemman maiseman, jonka vain harva huomaa. Suuntaa siis Riikan moniin luonnonkauniisiin puistoihin tai matkaa kulttuurikeskukseen, joka on suosittu varsinkin nuorten keskuudessa, kokeaksesi sekoituksen maan musiikkia, elokuvia ja karnevaaleja. Kun nämä yhdistää Riikan mahtavien museoiden sekä taidegallerioden kanssa, kaupungin keskustasta suorastaan hehkuu rikasta Latvialaista kulttuuria. Tämän vuoksi se kruunattiinkin vuonna 2014 kulttuurikaupungiksi, sillä kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa kuin historiallisia nähtävyyksiä.

Mitä liikennemuotoja Riika tarjoaa?

Kaupungissa operoi käteviä ja tehokkaita bussi- ja ratikkalinjoja sekä minibusseja, jotka kattavat koko kaupungin. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös kaupunki pyöriä sekä monia edullisia vuokra-auto yhtiöitä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.