Varaa lautta satamaan Riika

Riika lauttasatama kohteessa Latvia yhdistää sinut satamaan Tukholma maassa Ruotsi ja valittavanasi on jopa 3 lauttavuoroa viikossa. Matka Riika - Tukholma kestää nopeimmillaan 18 tuntia 15 minuuttia ja väliä liikennöi Tallink Silja.

Riika -satamakartta

Klikkaa karttaa

Riika lauttavaihtoehdot

Riika lauttapalvelut

 • Tallink Silja
  • 3 lähtöä viikoittain 18 h 15 min
  • Etsi hinta

Riika opas

Riika on Latvian länsirannikolla, Itämeren reunalla sijaitseva pääkaupunki.
Satamaa käytetään usein porttina Baltian maihin sekä Skandinaviaan lauttayhteyksillä Ruotsin etelärannikolla sijaitsevaan pääkaupunkiin, Tukholmaan.

Mitä Riikassa voi tehdä?

Riika pyrkii vielä tänäkin päivänä karistamaan pahamaineisen historiansa; sen goottilainen arkkitehtuuri sekä lievät viittaukset entisiin diktaattoreihin ovat muisto sen vaikeasta menneisyydestä. Kuitenkin hitaasti mutta varmasti, Latvia on alkanut löytämään identiteettinsä. Suurimpana kaupunkina Baltian maiden alueella, Latvia on jo kauan toiminut risteyksenä Itä- ja Keski-Euroopan välillä, minkä näkee sen muinaisista rakennuksista ja yleismaailmallisesta ilmapiiristä. Viehättävän vanhanaikaisten teiden sekä mukulakivikatujen keskeltä löydät hienoja baareja, trendikkäitä taidegallerioita sekä moderneja ravintoloita jotka tarjoilevat monia maistiais annoksia. Jos korkealaatuinen ja ylellinen ruokailu ei ole sinun mieleesi, suuntaa Central Markettiin, josta löydät loputtomasti tuoretta ruokaa ja juomaa riemukkassa ilmapiirissä. Vaikka Riikan menneisyys heijastuu vahvasti sen arkkitehtuuriin, jos katsot tornien yli, niiden takaa löydät mitä vehreämmän ja maalauksellisemman maiseman, jonka vain harva huomaa. Suuntaa siis Riikan moniin luonnonkauniisiin puistoihin tai matkaa kulttuurikeskukseen, joka on suosittu varsinkin nuorten keskuudessa, kokeaksesi sekoituksen maan musiikkia, elokuvia ja karnevaaleja. Kun nämä yhdistää Riikan mahtavien museoiden sekä taidegallerioden kanssa, kaupungin keskustasta suorastaan hehkuu rikasta Latvialaista kulttuuria. Tämän vuoksi se kruunattiinkin vuonna 2014 kulttuurikaupungiksi, sillä kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa kuin historiallisia nähtävyyksiä.

Mitä liikennemuotoja Riika tarjoaa?

Kaupungissa operoi käteviä ja tehokkaita bussi- ja ratikkalinjoja sekä minibusseja, jotka kattavat koko kaupungin. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös kaupunki pyöriä sekä monia edullisia vuokra-auto yhtiöitä.

Näin pääset Riika lauttasatamaan

 • Autolla

  3a Eksporta Str. Riga, LV-1010

  Eksporta iela 3A,Ziemelu rajons,Riga,LV-1010

 • Osoite

  3a Eksporta Str. Riga, LV-1010

  Eksporta iela 3A,Ziemelu rajons,Riga,LV-1010

 • Riika majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Riika lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Riika majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!