Varaa lautta satamaan Sark

Sark lauttasatama kohteessa Sark yhdistää sinut satamaan Jersey (St Helier) maassa Jersey ja valittavanasi on jopa 2 lauttavuoroa viikossa. Matka Sark - Jersey kestää nopeimmillaan 1 tunti 10 minuuttia ja väliä liikennöi Manche Iles Express.

Sark -satamakartta

Klikkaa karttaa

Sark lauttapalvelut

 • Manche Iles Express
  • 2 lähtöä viikoittain 1 h 10 min
  • Etsi hinta

Sark opas

Sark on Kanaalisaarista neljänneksi pienin ja sijaitsee aivan Normandian rannikon edustalla.
Saarelle saavuttaessa ensimmäinen näky on sen korkeuksiin kohoavat jyrkänteet, joita päällystää jyrkkärinteinen, keväisin kissankellojen, laukkaneilikoiden ja päivänkakkaroinen peittämä yhteismaa, joka muuttuu kukinnon jälkeen vihreäksi ja lopulta syksyllä pronssiseksi.
Astuttaessa maihin Sarkin laiturissa, voi hurmaavan vanhahtavien kauppojen kahviloiden kylään joko kävellä ylös satamakukkulan kävelypolkua tai huristella traktorivetoisen bussin kyydissä. Koska Sarkilla ei ole autoja, on sen elämänrytmi leppoisa ja rento. Saari tarjoaa turvasataman meluisalta arkimaailmalta, mikä tekee siitä täydellisen pakopaikan.

Näin pääset Sark lauttasatamaan

 • Autolla

  Autot eivät ole sallittuja saarella. Saaren koosta johtuen, satamaan ei ole vaikea löytää.

 • Osoite

  La Maseline Jetty, Sark, GY9 0SB

 • Sark majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Sark lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Sark majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!