Zeebrugge

Näin varaat lautan satamaan Zeebrugge

Direct Ferriesin avulla voit vertailla kaikkia lauttoja satamaan Zeebrugge maassa Belgia, taaten että saat parhaan mahdollisen hinnan ylityksellesi.

Lauttalipun hinnan lisäksi näytämme myös hintoja lautoille satamaan Zeebrugge valitsemasi lähtöajan ympärillä, sekä ylityksiä vaihtoehtoisiin määränpäihin takaaksemme, että saat parhaan mahdollisen hinnan matkallesi.

directferries.fi Sivustolla on todella yksinkertaista säästää lauttalipuissa satamaan Zeebrugge. Valitse vain lähtöpaikkasi, lauttareittisi sekä matkustajien määrä lautalle satamaan Zeebrugge ja paina etsi –nappia.

Lautat satamaan Zeebrugge

Klikkaa karttaa

Zeebrugge lauttapalvelut

Lautta satamaan Zeebrugge satamasta Hull operaattorilla P&O Ferries
 • P&O Ferries Hull - Zeebrugge
  • 7 lähtöä viikoittain 13 h 15 min
  • Etsi hinta

Lautta satamaan Zeebrugge arvostelut

 • "Pride of York 14-15 ja 19-20 heinäkuuta Hullista Zeebruggeen ja takaisin"

  Premier hytti oli kiva ja tilava. Koko henkilökuinta oli ystävällinen ja avulias. Palvelut olivat hyviä. Lasten viihdyke hauskaa. Erinomainen kokemus jonka toistaisin mielellään uudelleen. Pieni negatiivinen puoli oli pitkä odotus UK:n rajatarkistuksessa paluumatkalla (20.7.) mikä oli täysin eri kokemus kuin Belgian puolella (15.7.).

  'David' matkusti Lautta satamaan Zeebrugge operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of York

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäinen kokemuksemme Hull - Zebrugge lautalla"

  Hieno kokemus, todella rentouttava alku lomallemme - Euroopan kierely matkailuautolla. Tekisimme tämän ehdottomasti uudelleen ja suosittelisimme sitä muillekin!

  'Anonyymi' matkusti Lautta satamaan Zeebrugge operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of Bruges

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "P+O Ferries Hull-Zeebrugge"

  Laivaa johdettiin hyvin, kaikkialla olla puhdasta ja hytit olivat siistejä, vaikkakin pieniä, mutta mukavia. Ainoa valituksemme on ruoan hinta, se on liian kallista. Maksoimme 7£ kahdesta pasteijasta jotka olivat kivikovia, joten yhteenvetona: hyvä lautta pilattu ylihinnoitetulla ruoalla.

  'Leonard' matkusti Lautta satamaan Zeebrugge operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of York

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Paras tapa matkustaa."

  Asumme Skotlannissa ja tämä lautta säästää meiltä pitkän ja ruuhkaisen matkan Englannin etelärannikolle. Käytämme Hull - Zeebrugge -lauttaa säännöllisesti ja nautimme ajastamme laivalla. Varaamme club class hytin saadaksemme lisätilaa, vedenkeittimen ja tv:n. Syömme ravintolassa ja ruoka on erinomaista (etenkin pihvit!). Nämä laivat ovat todella vakaita, jopa huonoissa olosuhteissa, emmekä voi moittia matkaa.

  'Marjorie' matkusti Lautta satamaan Zeebrugge operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of York

  Lue lisää Näytä vähemmän