Varaa lautta satamaan Southampton

Southampton lauttasatama kohteessa Englanti yhdistää sinut satamaan Cowes maassa Wightsaari ja valittavanasi on jopa 19 lauttavuoroa päivässä. Matka Southampton - Cowes kestää nopeimmillaan 1 tunti ja väliä liikennöi Red Funnel.

Southampton -satamakartta

Klikkaa karttaa

Southampton lauttavaihtoehdot

Southampton lauttapalvelut

 • Red Funnel
  • 19 lähtöä päivittäin 1 h
  • Etsi hinta

Southampton opas

Karttaa vilkaisemalla on helppo nähdä Southamptonin meristrateginen tärkeys: se seisoo kolmiomaisella niemellä siinä, missä Itchen- ja Test-joet sekä 13-kilometrinen Solentin kapeikkoon ulottuva Southampton Water -salmi kohtaavat. Southampton onkin ollut mukana monessa merkittävässä tapahtumassa: se todisti Henrik V:n armeijan lähtöä Agincourtin taisteluun, puritanistien lähtöä Amerikkaan Mayflower-laivalla 1620 ja Queen Maryn ja Titanicin kaltaisten laivojen neitsytmatkoja.
Toinen maailmansota osui Southamptoniin erityisen ankarasti, sillä etelärannikon toiseksi suurimpana teollisuusalueena se oli strategisesti tärkeä. Yrjörnaikaisen arkkitehtuurin saarekkeita on edelleen jäljellä, mutta valtaosa kaupungista tuhottiin. Paikallisten Ordnance Surveyn karttojen tarkkuus ei jäänyt Saksan ilmavoimilta huomaamatta: saksalaiset lentäjät käyttivät niitä pommittaessaan Southamptonia.

Näin pääset Southampton lauttasatamaan

 • Southampton Ferry Port Address

  Dock Gate 7,Town Quay Road,Southampton,SO14 2AR 7 Town Quay,Southampton,SO14 2AQ

 • Southampton majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Southampton lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Southampton majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!