Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Trieste lauttasatamaan

 • Autolla

  Trieste sijaitsee Koillis-Italiassa, lähellä Slovenian rajaa. Ota A4-moottoritie (Venice-Mestre) tai A23-moottoritie (Tarvisio-Austria) käyttäen Lisert-poistumiskaistaa. Seuraa opastuksia 'Sistiana-Strada Costiera', sitten SS 14-reittiä, panoraamatie,joka johtaa suoraan kaupungin keskustaan (18km). Vaihtoehtoisesti voit ottaa Prosecco-poistumiskaistan (heti tunnelin jälkeen) ja jatkaa Villa Opicinaa kohti. Käänny oikealle risteyksestä ja jatka alas kohti Triesten satamaa.

 • Junalla

  Triesten rautatieasema sijaitsee kaupungin keskustassa. Asemalta on yhteyksiä muualle maahan.

 • Bussilla

  Bussiasema on rautatieaseman vieressä. Ota rautatieasemalta bussilinja 8. Matka rautatieasemalta satamaan vie noin 20 minuuttia bussilla.

 • Osoite

  3 Via Von Bruck, 34143, Trieste, Italia

 • Trieste majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Trieste lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Trieste majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Trieste lauttapalvelut

Trieste opas

Trieste opas

Trieste on kaupunki ja satama Koillis-Italiassa kapealla maakaistaleella Adrianmeren ja Italian Slovenian rajan välissä. Itävalta-Unkarin vallan aikana vaikutusvaltaisen ja mahtavan politiikan, kirjallisuuden, musiikin, taiteen sekä kulttuurin keskuksen tärkeys väheni teollisuuden tuhouduttua toisessa maailmansodassa ja siksi tunnetumpiin Rooman ja Milanon kaupunkeihin suuntaavat turistit usein unohtavat Triesten. Se on kuitenkin edelleen erittäin viehättävä aliarvioitu kaupunki, jonka hiljainen ja mukava ilmapiiri muistuttaa enemmän Itävaltaa kuin Italiaa. Triestessä on useita pubeja ja kahviloita, upeaa arkkitehtuuria ja kauniita merimaisemia.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.