Varaa lautta satamaan Varberg

Varberg lauttasatama kohteessa Ruotsi yhdistää sinut satamaan Grenå maassa Tanska ja valittavanasi on jopa 14 lauttavuoroa viikossa. Matka Varberg - Grenå kestää nopeimmillaan 4 tuntia 15 minuuttia ja väliä liikennöi Stena Line.

Varberg -satamakartta

Klikkaa karttaa

Varberg lauttavaihtoehdot

Varberg lauttapalvelut

 • Stena Line
  • 14 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
  • Etsi hinta

Varberg opas

Varberg on kaupunki Lounais-Ruotsin Hallandissa. Kaupungin historia lomakohteena ja kylpyläkaupunkina ulottuu miltein 200 vuoden taakse. Ruotsin kuningas Oskar II sekä kirjailijat Verner von Heidenstam ja Gustav Fröding olivat Varbergin aikaisin löytäneitä kuuluisuuksia. Varberg on vanha kauppakaupunki ja 1300- ja 1500-lukujen välissä vihollisarmeijat valloittivat sen useaan otteeseen. Roskilden rauhassa 1658 se siirtyi Tanskalta Ruotsille. Varbergin ilme on vaihteleva, koska se on rakennettu uudelleen noin viidessä eri paikassa pääasiassa tanskalaisviikinkien aiheuttamien tuhojen takia. Varbergin maasto muodostuu kukkuloista ja tasangoista. Se on enimmäkseen puuton ja vailla viheralueita, joita korvaavat paljaat kalliot ja hiekka. Hiekkarannat ovat kesäisin erittäin suosittuja. Varbergin toinen päätekijä on sitä ympäröivä luonto. Vain 20 minuutin ajomatkan päässä sisämaassa maisemat ovat aivan erinäköiset.

Näin pääset Varberg lauttasatamaan

 • Autolla

  Danmarksterminalen Varberg, Färjestation, 432 44 Varberg

 • Junalla

  Danmarksterminalen Varberg, Färjestation, 432 44 Varberg

 • Osoite

  Danmarksterminalen Varberg, Färjestation, 432 44 Varberg

 • Varberg majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Varberg lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Varberg majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!