Varaa lautta satamaan Zeebrugge

Zeebrugge lauttasatama kohteessa Belgia yhdistää sinut satamaan Hull maassa Englanti ja valittavanasi on jopa 7 lauttavuoroa viikossa. Matka Zeebrugge - Hull kestää nopeimmillaan 14 tuntia 30 minuuttia ja väliä liikennöi P&O Ferries.

Zeebrugge -satamakartta

Klikkaa karttaa

Zeebrugge lauttapalvelut

 • P&O Ferries
  • 7 lähtöä viikoittain 14 h 30 min
  • Etsi hinta

Zeebrugge opas

Zeebrugge (Meribrugge) on satamapaikkakunta Belgian rannikolla. Se on hallinnollisesti osa Bruggen kaupunkia, jonka modernina satamana se toimii. Zeebrugge toimii kansainvälisenä satamana ja merenrannan lomakohteena hotelleineen, kahviloineen ja rantoineen. Zeebruggella on ollut avainosa Bruggen elvyttämisessä kaupunkina, joka menetti satamansa liettymiselle satoja vuosia sitten. Zeebruggen uuden sataman rakennus alkoi 1900-luvun vaihteessa ja kaupungin maine Pohjois-Euroopan taiteen ja turismin keskuksena alkoi elpyä. Venesatama on myös Belgian tärkein kalasatama ja kalan tukkumarkkinat siellä ovat Euroopan suurimpien joukossa. Matkustajasataman lisäksi Zeebrugge palvelee Euroopan autoteollisuuden keskussatamana ja sillä on tärkeä rooli myös energia- ja maataloustuotteiden sekä muun yleisrahdin viennissä, käsittelyssä ja varastoinnissa.

Näin pääset Zeebrugge lauttasatamaan

 • Autolla

  Leopold II Dam 13 Havendam, B 8380 Brugge, Belgium

 • Junalla/Bussilla

  Leopold II Dam 13 Havendam, B 8380 Brugge, Belgium

 • Osoite

  Leopold II Dam 13 Havendam, B 8380 Brugge, Belgium

 • Zeebrugge majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Zeebrugge lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Zeebrugge majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!