Ateena (Lavrio)
Kea
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ateena (Lavrio) satamaan Kea

Ateena ja Kykladit yhdistyvät reitillä Ateena (Lavrio) Kea, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Hellenic Seaways liikennöi reittiä jopa 2 kertaa viikko, SeaJets 2 kertaa viikko & Triton Ferries kulkee reittiä jopa 11 kertaa viikko.

Kohteiden Ateena ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 15 viikko reitillä Ateena (Lavrio) Kea ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kykladit lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Lavrio - Kea?

Lautan ylitysaika Lavrio - Kea on noin 53m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Lavrio - Kea?

Lavrio to Kea lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Lavrio - Kea on 67 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Lavrio - Kea?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Lavrio ja Kea välillä. Nämä ovat
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
  • Triton Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Lavrio - Kea?

Varaa lautat reitiltä Lavrio kohteeseen Kea tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Lavrio ja Kea välillä?

Etäisyys Lavrio ja Kea välillä on noin 15 meripeninkulmaa.

Ateena (Lavrio) opas

Lavrio tai Laurium kuten sitä joskus kutsutaan, on kaupunki Kreikassa. Se sijaitsee Attikan alueella maan kaakkoisosassa. Kaupunki sijaitsee noin 60 km kaakkoon Ateenasta, ja pohjoiseen Cape Souniosta. Kaupungin historia on sidoksissa hopeakaivokseen, joka oli tuolloin merkittävä tulonlähde valtiolle. Lavriolla on satamakaupunkina vähäisempi merkitys kuin läheisellä Piraeuksen kaupungilla. Katujen verkkosto kattaa asuinalueen ja sataman keskellä kaupunkia. Sieltä on nyt yhteys uudelle Eleftherios Venizelos International lentokentälle Attikan moottoritietä pitkin .Lähimmät kaupungit ovat Sounion ja Keratean.

Lavrion satama isännöi matkustaja-aluksia, kaupallisia laivoja, jahteja ja kalastusaluksia. Sijaintinsa vuoksi lautat, jotka lähtevät Lavrion satamasta saapuvat nopeammin perille Kykladien saarille ja itäisen Egeanmeren saarille, mikä tekee matkasta paljon kätevämmän kuin matkustamisen toisesta satamasta. Lavriosta pääsee lautalla kohteisiin Kea (Tzia), Kythnos, Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Sikinos, Folegandros, Kimolos, Milos, Amorgos, Kythnos, Tinos ja Andros.


Kea opas

Kreikan saari Kea on osa Kykladien saariryhmää, vaikka sen arkkitehtuurissa ja maisemissa ei ole paljoa yhtäläisyyksiä muiden Kykladien saarten kanssa. Saari tunnetaan myös nimellä Tzia. Se sijaitsee etelään Attikalta ja vastapäätä Lavrionin kaupunkia. Saarella on pitkä ja rikas historia ja koska se on lähellä Ateenaa on se suosittu monien ateenalaisten keskuudessa, jotka käyvät saarella viikonloppulomilla. Viehättävä Korissian satama on yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä saarella sen valkoisine taloineen ja niiden värikkäine kattoineen, emalitehtaineen, mutkailevine mukulakivikujineen ja luonnonkauniine kirkkoineen. Korissian pienessä satamassa lepäilee valkovatsa-aratteja ja kalastusaluksia.

Saari on kuuluisa sukeltamisesta sen kristallin kirkkaissa vesissä, joissa on erinomainen näkyvyys ja rikas merenelämä. Kohokohta virkistyssukeltajille on höyrylaivan hylky Patris, joka upposi vuonna 1868. Maailmankuulu hylky HMS Britannic, Titanicin sisaralus, sijaitsee 1,5 merimailin päässä rannasta ja se on kohde Tec sukeltajille, koska hylky on noin 120 metrin syvyydessä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Hellenic Seaways 07:30 08:30 1 tunti La
Triton Ferries 08:30 09:30 1 tunti Ke
Triton Ferries 09:00 10:00 1 tunti La
Triton Ferries 09:30 10:30 1 tunti Sun
Triton Ferries 16:00 17:00 1 tunti Ti
Hellenic Seaways 16:30 17:30 1 tunti Ti
Triton Ferries 17:30 18:30 1 tunti Sun
Triton Ferries 18:30 19:30 1 tunti Mon
Triton Ferries 19:15 20:15 1 tunti Ti

Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.