LD Lines
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

LD Lines

LD Linesin lautat yhdistävät Britannian Espanjaan, ja Ranskan Espanjaan ja Irlantiin. Portsmouth-Le Havren ja Newhaven-Dieppen reittejä pyörittää nykyään DFDS Seaways.

Kaikki LD Linesin laivat on varusteltu moderneilla puitteilla, joiden korkeaa tasoa pidetään yllä matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa LD Linesin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin LD Lines matkassa

LD Lines asiakasarviot

 • "Erinomainen palvelu"

  Olen käyttänyt tätä lauttaa jo kolme kertaa, ei mitään ongelmia sen kanssa!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava matka"

  Me todella nautimme matkastamme GLD Atlantiquella, ihanat isot hytit kummalakin matkalla, kiva laiva, hyvä baari mistä saa snacksejä, ja ravintola. Todella sujuva ylitys St nazairesta Gijoniin ja takaisin. Suosittelisin kaikille.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Täydellinen minulle ja koiralleni"

  Se oli ensimmäinen kerta kun matkustin laivalla ja rakastin sitä. Laiva on todella kiva, hytti oli ismompi kui odotin, ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällinen, he antoivat meille vilttejä kun pyysimme. Olin eniten huolissani koirastani. Hän pysyi autossani ja pääsin vierailemaan ja kävelyttämään häntä joka tunti (mutta tein niin vain kahdesti, kerran ennen nukkumaanmenoa ja kerran aamulla). Tämä oli täydellistä sillä koira on tottunut autoon ja oli rentoutunut (nukkui) koko ajan. Se oli parempi kuin hänen jättäminen laivan kenneleihin (kokeilin sitä seuraavalla lautallani Irlantiin, enkä tykännyt siitä koska koira oli hermostunut koko matkan ajan). Todella suosittelen tätä kaikille.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Norman Spirit"

  Nopea laiva ja hyvä matka!

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.