LD Lines

LD Linesin lautat yhdistävät Britannian Espanjaan, ja Ranskan Espanjaan ja Irlantiin. Portsmouth-Le Havren ja Newhaven-Dieppen reittejä pyörittää nykyään DFDS Seaways.

Kaikki LD Linesin laivat on varusteltu moderneilla puitteilla, joiden korkeaa tasoa pidetään yllä matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin LD Lines matkassa

LD Lines asiakasarviot

 • "Mahtava matka"

  Me todella nautimme matkastamme GLD Atlantiquella, ihanat isot hytit kummalakin matkalla, kiva laiva, hyvä baari mistä saa snacksejä, ja ravintola. Todella sujuva ylitys St nazairesta Gijoniin ja takaisin. Suosittelisin kaikille.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla LD Lines aluksella Norman Asturias

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Täydellinen minulle ja koiralleni"

  Se oli ensimmäinen kerta kun matkustin laivalla ja rakastin sitä. Laiva on todella kiva, hytti oli ismompi kui odotin, ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällinen, he antoivat meille vilttejä kun pyysimme. Olin eniten huolissani koirastani. Hän pysyi autossani ja pääsin vierailemaan ja kävelyttämään häntä joka tunti (mutta tein niin vain kahdesti, kerran ennen nukkumaanmenoa ja kerran aamulla). Tämä oli täydellistä sillä koira on tottunut autoon ja oli rentoutunut (nukkui) koko ajan. Se oli parempi kuin hänen jättäminen laivan kenneleihin (kokeilin sitä seuraavalla lautallani Irlantiin, enkä tykännyt siitä koska koira oli hermostunut koko matkan ajan). Todella suosittelen tätä kaikille.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla LD Lines aluksella Norman Asturias

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Norman Spirit"

  Nopea laiva ja hyvä matka!

  'zbigniew' matkusti operaattorilla LD Lines aluksella Norman Spirit

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "LD Lines kesä 2011"

  Meillä oli suuret odotukset sillä olimme käyttäneet muita lauttayhtiöitä Ranskan matkalla ennen. Olimme erittäin pettyneitä, laivalla oli melua ja ruokavaihtoehdot olivat rajoitetut ja kalliit. Ei ravintolaa kun matkustimme joten meidän täytyi syödä lentokonetyyppisillä istuimilla. Paluumatka oli vielä kamalampi, lähtö viivästyi puolellatoista tunnilla mikä ei olisi ollut niin paha asia jos henkilökunta olisi kommunikoinut matkustajille. Palvelujen puute (vain automaatteja) Le Harvessa oli surkeaa. Viivästykselle ei annettu selitystä. Tunsimme itsemme hyvin pettyneiksi tästä kokemuksesta.

  'AnnaV' matkusti operaattorilla LD Lines

  Lue lisää Näytä vähemmän