Le Havre
Rosslare
Lautat maahan Irlanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Le Havre satamaan Rosslare

Ranska ja Irlanti yhdistyvät reitillä Le Havre Rosslare. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 20 tuntia 29 minuuttia.

Le Havre Rosslare matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Le Havre satamaan Rosslare

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Irlanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Le Havre - Rosslare?

Lautan ylitysaika Le Havre - Rosslare on noin 20h 29m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Le Havre - Rosslare?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Le Havre to Rosslare ja tämä on
  • Brittany Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Le Havre - Rosslare?

Varaa lautat reitiltä Le Havre kohteeseen Rosslare tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Le Havre opas

Le Havre on kaupunki ja satama joka sijaitsee Haute-Normandian alueella Pohjois-Ranskassa Seine joen suistossa. Marseillen sataman jälkeen Le Havre on Ranskan toiseksi suurin satama ja suurin konttisatama. Le Havre oli erittäin pahoin vaurioitunut toisen maailmansodan aikana, ja suuria osia uudesta kaupungista on suunnitellut arkkitehti Auguste Perret on sodanjälkeisen aikana. Le Havren moderni arkkitehtuuri on erilaista kuin missään muussa kaupungissa Ranskassa - ja voi vaikuttaa pikemminkin "brutaalilta" niille, jotka eivät ole pidä sodanjälkeisestä arkkitehtuurista. Kaupungissa on kuitenkin joitakin mielenkiintoisia ja huomionarvoisia rakennuksia, ja käynti on suositeltavaa. Huomaa, että kaupungin saneeraus on niin huomattava, että kaupunki on nyt nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi.

Satamassa on kaksi lauttaterminaalia. Terminal de Grand Bretagne (British Terminal) on palvelee lauttamatkoja. Terminal Irelande (Irish Terminal) on nyt lopettanut palvelut Irlantiin. Sataman palveluihin kuuluu matkailuneuvonta Boulevard Clémenceau ja kahvila, lähikauppa ja valuutanvaihto. LD Lines purjehtii päivittäin Portsmouthiin, lähtien Le Havresta klo 17.00 kuuden tunnin matkalle. Matkustajien tulee saapua terminaalin vähintään 60 minuuttia ennen lähtöaikaa (90 minuuttia jos matkustat lemmikkien kanssa tai olet liikuntarajoitteinen).


Rosslare opas

Rosslaren kaupunki sijaitsee Garmanissa Irlannissa ja on ollut turistikohteena ainakin 100 vuotta. Kaupungin nimi on Rosslare Strand ja sitä käytetään erottamaan se lähistöllä olevasta Rosslare Harbourista. Kaupunki ylpeilee olevan aurinkoisin paikka Irlannissa: Rosslare saa 300 tuntia enemmän auringonpaistetta vuodessa kuin keskimääräinen paikka Irlannissa. Pitkä hiekkaranta on saanut Blue Flag-tunnustusken, joten se houkuttelee uimareita ja perheitä, vaikka läheisyydessä on olemassa useita hyviä golfkenttiä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.