Leve Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Leve Ferries

Leve Ferries kulkee Ateenan läheisen Piraeus-kaupungin, Aegina-saaren ja Saronisen saariston väliä Egeanmerellä.

Leve Ferries tarjoaa turvallisen ja mukavan matkan Egeanmeren halki valtavalla Ionian-lautallaan. Lautalta löytyy valikoima moderneja ja tyylikkäitä baareja, ja suuret oleskelutilat on varustettu televisioilla ja ilmastoinnilla. Laivalle mahtuu myös suuri määrä ajoneuvoja, joten Kreikan suosituimpiin turistikohteisiin tutustuminen on entistä helpompaa.

Lautta lähtee Piraukselta, joka on maan pääsatama ja -kuljetuskeskus. Kaupunki sijoittuu noin 10 kilometriä Ateenan keskustasta lounaaseen. Se on Välimeren suurin satama, jonka läpi kulkee vuosittain yli 20 miljoonaa matkustajaa.

Saronien Aegina on ateenalaisten suosima rantalomakohde, sillä se sijaitsee vain 30 kilometrin päässä Piraeuksesta.

Leve Ferriesillä olet siis vain lyhyen lauttamatkan päässä Aeginan idyllisistä rannoista ja historiallisista nähtävyyksistä, joihin kuuluu hurmaava Aphaea-temppeli.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Leve Ferries -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Leve Ferries -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.