Limbongan Maju
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Limbongan Maju

Limbongan Maju on laivayhtiö, jonka Johorin satamaviranomaiset nimittivät pyörittämään lyhyttä reittiä Singaporen Changin ja Tanjung Belungkorin välillä Länsi-Malesiassa.

Reittiä on kuljettu vuoden 2012 alusta Bahtera Express ja MV Falcon II lautoilla. Lähtöjä on nykyään molempiin suuntiin kahdesti päivässä. Lähtöjä lisätään viikonloppuisin ja loma-aikoina. Limbongan Majun lautoille mahtuu noin 120 matkustajaa kerralla. Koska matka on erittäin lyhyt, lautan tilat ovat rajalliset.

Tanjung Belungkorin lauttaterminaali avattiin vuonna 1993, ja se tarjoaa täydellisen tien Desaruun, joka on 15 minuutin ajomatkan päässä satamasta. Desaru on suosittu matkakohde alueella, jonne turisteja matkustaa sekä läheltä että kaukaa.

Singaporen Changin lauttaterminaali sijaitsee tunnetumman Changi Pointin kaakkoispuolella, ja on hieman kauempana Changin rannikkotiellä.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Limbongan Maju -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.