COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Limbongan Maju

Limbongan Maju on laivayhtiö, jonka Johorin satamaviranomaiset nimittivät pyörittämään lyhyttä reittiä Singaporen Changin ja Tanjung Belungkorin välillä Länsi-Malesiassa.

Reittiä on kuljettu vuoden 2012 alusta Bahtera Express ja MV Falcon II lautoilla. Lähtöjä on nykyään molempiin suuntiin kahdesti päivässä. Lähtöjä lisätään viikonloppuisin ja loma-aikoina. Limbongan Majun lautoille mahtuu noin 120 matkustajaa kerralla. Koska matka on erittäin lyhyt, lautan tilat ovat rajalliset.

Tanjung Belungkorin lauttaterminaali avattiin vuonna 1993, ja se tarjoaa täydellisen tien Desaruun, joka on 15 minuutin ajomatkan päässä satamasta. Desaru on suosittu matkakohde alueella, jonne turisteja matkustaa sekä läheltä että kaukaa.

Singaporen Changin lauttaterminaali sijaitsee tunnetumman Changi Pointin kaakkoispuolella, ja on hieman kauempana Changin rannikkotiellä.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Limbongan Maju -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Limbongan Maju reitit ja satamat

Operaattorin Limbongan Maju kaikki reitit