COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Liverpool - Dublin on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Irlanti lautat sivullamme.

Liverpool - Dublin lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Liverpool Dublin lautta arvostelut

 • "Ohjeet autoille"

  Koska tämä oli ensimmäinen kertamme, ainoa ongelmamme oli löytää tiemme oikeaan paikkaan Dublinin satamassa. Emme tienneet mitä pistää navigaattoriin. Muutoin kaikki oli Ok, suosittelisin ja tulen itsekin käyttämään uudelleen.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matkamme Irlantiin"

  Sekä minä että tätini, joka on 82-vuotias, olimme erittäin iloisesti yllättyneitä. Emme olleet matkustaneet P&O:lla aiemmin. Kaikki henkilökunnan jäsenet olivat todella ystävällisiä ja avuliaita. Paluumatkalla henkilökunta ei ollut niin miellyttävä, mutta matka oli silti hyvä. Verrattuna lentämiseen tai Sea Catiin P&O on paras. Terveisin, Mary.

  'Norbay' travelled on Norbay

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Iloinen"

  Tämä oli ensimmäinen matkani Irlantiin. Kummankin sataman henkilökunta oli todella avulias ja koko prosessi helppo. Kun pääsit laivalle sinulle annettiin kaikki tarvittava informaatio. Ruoka oli kaikilla neljällä kerralla hyvää ja sen tarjoili kohtelias henkilökunta. Matkani Liverpoolista DUbliniin lähti klo 03:00 ja paluumatka taas klo 15:00, kummatkin ylitykset olivat samantasoisia laadultaan. Kallistuvilla tuoleilla oli kuitenkin hieman kylmä yön aikana, enkä ollut ottanut pitkähihaista mukaan autosta. Seuraavan kerran kun matkustan Irlantiin matkustan P&O:lla. Se oli myös matkani aikaan (heinäkuussa) halvin vaihtoehto.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Irlantiin"

  Hyvä kokemus, ystävällinen henkilökunta, loistavaa ruokaa ja mahtavaa palvelua.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Liverpool satamaan Dublin

Englanti ja Irlanti yhdistyvät reitillä Liverpool Dublin. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: P&O Irish Sea. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 7 tuntia 30 minuuttia.

Liverpool Dublin matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Liverpool opas

Liverpoolin kaupunki sijaitsee Luoteis-Englannissa Merseysidessä, Merseyn suiston itäisellä puolella. Kaupungin pitkä ja rikas historia meren kanssa on vaikuttanut sen monipuoliseen väestöön, mikä on muodostunut monenlaisista kansoista, kulttuuriin ja uskontoihin. Kaupunki juhli 800-vuotisjuhliaan vuonna 2007, ja se oli samana vuonna Euroopan kulttuuripääkaupunki yhdessä Stavangerin kanssa. Koska sillä on vahva yhteys Beatlesiin ja muihin Merseybeatin aikakauden ryhmiin, kaupunki ansaitsi "World Capital City of Pop" nimikkeen Guinness World Recordsiissa. Osa kaupunkia julistettiin UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 2004, mikä edelleen heijastaa sen rikasta kulttuuriperintöä.

Mersey joen kummallakin penkalla toimii Liverpoolin satama, joka on yksi Britannian tärkeimmistä satamista. Matkustajalauttaterminaalit löytyvät Liverpoolin puolelta jokea. Terminaalit tarjoavat rajoitetusti mutta riittävästi palveluja, kuten juomia ja pikkupurtava-automaatteja. Super Seacat Fast Ferries tarjoaa päivittäin kaksi lähtöä Irlantiin, ja matka kestää noin 3 tuntia ja 45 minuuttia. Samoin kaksi päivittäistä lähtöä kulkee Dubliniin matka-ajalla kahdeksan tuntia, viisi päivittäistä lähtöä Douglasiin Isle of Maniin matka-ajalla 2,5 tuntia ja kaksi päivittäistä lähtöä Belfastiin Pohjois-Irlantiin, jonne matka-aika noin kahdeksan tuntia.

Birkenheadin telakkajärjestelmä on osa Liverpoolin satamaa, sitä hoitaa Mersey Docks ja Harbour Company. Kahdentoista laiturin lauttaterminaali palvelee tavara- ja henkilöliikennettä Dubliniin ja Belfastiin. Mersey Ferry Woodside kuljettaa matkustajalauttaa Mersey joella Liverpooliin. Talvikuukausina, Isle of Man Steam Packet Company pyörittää lauttaa Birkenheadistä Douglasiin, Isle of Maniin.


Dublin opas

Dublin on Irlannin pääkaupunki, joka sijaitsee Leinsterin maakunnassa koillisrannikolla, Liffey-joen suulla. Irlannin pääkaupunkiin tulee miljoonia kävijöitä vuosittain kokemaan kaiken mitä kaupungilla on tarjota. Kaupungin historia juontaa juurensa Viikinkien aikaan, ja yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on Dublinin linna, joka oli perustettiin vuonna 1204, Normanin hyökkäyksen jälkeen. Kaupungissa on myös Spire of Dublin, tai virallisesti nimeltään "Monument of Light". Se on 121,2 metrinen kartiomainen torni, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sijaitsee O'Connell Streetillä. Muita suosittuja maamerkkejä ja monumentteja ovat Mansion House, Anna Livian muistomerkki, Molly Malone -patsas, Christ Church katedraali, Pyhän Patrickin katedraali, Saint Francis Xavier kirkko Upper Gardiner Streetillä lähellä Mountjoy Squareä, Custom House ja Aras Uachtarain. Poolbeg Towers ovat myös ikonisia Dublinin piirteitä ja niitä on nähtävissä monissa paikoissa ympäri kaupunkia.

Moderni Dublinin satama sijaitsee molemmin puolin Liffey-jokea. Pääosa satamasta sijaitsee joen pohjoispuolella, East Wallin ja North Wallin lopussa, Alexandra Quayssä. Sataman osa, joka on joen eteläpuolella, on paljon pienempi ja sijaitsee Kyyhkystalon niemimaan alussa. Lauttaliikenne satamasta kulkee Holyheadiin Walesissa, Liverpooliin Englannissa ja Douglasiin Isle of Manissa.