COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Livorno - Capraia on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Capraia saari lautat sivullamme.

Livorno - Capraia lauttaoperaattorit

    • 9 Sailings Weekly 2 hr 42 min
    • Get price

Lautta satamasta Livorno satamaan Capraia

Italia ja Capraia saari yhdistyvät reitillä Livorno Capraia. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Toremar. Reittiä kuljetaan jopa 9 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 42 minuuttia.

Livorno Capraia matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Livorno opas

Livorno on kaupunki ja satama, joka sijaitsee Ligurian merellä Toscanan länsirannikolla Italiassa. New Venice kaupunginosa on säilyttänyt paljon alkuperäisestä kaduista ja arkkitehtuurista, kuten siltoja, kapeita kujia, aateliston taloja ja kanavaverkostosta mitä käytettiin yhteytenä sataman ja varastojen välillä. Kaupungissa on monia neo-klassisia rakennuksia, puistoja, museoita ja kulttuuri-instituutiota. Museo Mascagnano sisältää muistoesineitä, asiakirjoja ja oopperoita säveltäjä Pietro Mascagnilta, joka asui kaupungissa. Joka vuosi hänen oopperaansa soitetaan, perinteisesti lyyrisellä musiikkikaudella, jonka järjestää Traditional Theatre of Livorno.

Livorno on kolmanneksi suurin satama Italian länsirannikolla ja se tarjoaa monia palveluja, rahtiliikenteestä matkustajaliikenteeseen. Satamassa on modernit mukavuudet, kuten pyörätuolin luiskat ja wc: t ja suihkutilat matkailijoille. Siellä on myös baareja, ravintoloita, matkustajan tietopalvelukioskeja, konferenssikeskus, pankkeja ja muita palveluja. Satamasta on lauttayhteydet Bastiaan, Olbiaan, Golfo Aranciin, Cagliariin ja Tunisiaan.


Capraia opas

Capraia (Isola di Capraia) on pieni italialainen saari Toscanan rannikolla. Se on suojattu kansallispuistoalue, ja sillä on erittäin puhdas ja rikas luonto. Kukkuloiden kävelytiet ja ihanat näkymät tekevät Capraiasta hyvän kohteen retkeilijöille ja luonnon ystäville. Saaren kallioiset poukamat ovat suosittuja uimareiden keskuudessa ja veneretkiä on saatavilla niille, jotka haluavat tutustua rannikkoon. Capraia sijaitsee noin 45 km länteen Italian rannikosta ja se on 5 kilometriä pitkä ja 2,5 kilometriä leveä leveimmillään. Länsirannikolla saari on jyrkkä ja kivinen kun taas itärannikko, jossa satama sijaitsee, laskeutuu mereen pehmeämmin mäkineen ja laaksoineen. Capraian kaksi kaupunkia ovat portti (Porto) ja historiallinen kylä (virallisesti Capraia Isola, yleensä paikallisesti Paese, tai kylä). Kylä on niemellä, Forte di San Giorgio -linnoituksen juurella, joka rakennettiin puolustamaan merirosvojen hyökkäyksiä. Niemessä kylän alla on vartiotorni ja viehättävä hylätty luostari.

Capraialta lähtee päivittäin lauttoja Toscanan Livornolle.