LYG Ferry
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

LYG Ferry

Lianyungang Ferry Co. on johtava etelä-korealainen liikennöitsijä, joka kulkee Keltaisenmeren ylitse Etelä-Korean länsirannan Incheonista ja Pyeongtaekista Kiinan Lianyungangiin, Jiangsu-maakunnassa.

Jokainen lautta on varustettu mukavuusvalikoimalla, johon kuuluu korealaisia ja kiinalaisia ravintoloita, laajavalikoimaisia tax free-kauppoja, pelihuoneita viihdykkeeksi ja Wi-Fi-verkko. Lautalta löytyy myös erilaisia hytti-vaihtoehtoja.

Lianyungang Ferry Co., joka yhdistää kolme kultturillisesti tärkeää Itä-Aasian kaupunkia, on paras operaattori Kiinan ja Korean historian ja perinteiden tutkimiseen. Erityisesti Lianyungang on tähän tarkoitukseen loistava valinta, sillä sieltä löytyy mahtava Huaguo-vuori, sekä legendaarinen vesiputouksen peittämä Shuilian, tai vesiverho-luola. Etelä-Korean kolmanneksi suurin kaupunki Incheon on rahatalouden keskus, jonka rannalta löytyy joukko pieniä saaria. Pyeongtaekissa käytiin vuonna 1950 kuuluisa taistelu Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välillä.

Tarkastele LYG Ferry -aikatauluja sekä hintoja ja varaa LYG Ferry -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme LYG Ferryiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.