COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

LYG Ferry

Lianyungang Ferry Co. on johtava etelä-korealainen liikennöitsijä, joka kulkee Keltaisenmeren ylitse Etelä-Korean länsirannan Incheonista ja Pyeongtaekista Kiinan Lianyungangiin, Jiangsu-maakunnassa.

Jokainen lautta on varustettu mukavuusvalikoimalla, johon kuuluu korealaisia ja kiinalaisia ravintoloita, laajavalikoimaisia tax free-kauppoja, pelihuoneita viihdykkeeksi ja Wi-Fi-verkko. Lautalta löytyy myös erilaisia hytti-vaihtoehtoja.

Lianyungang Ferry Co., joka yhdistää kolme kultturillisesti tärkeää Itä-Aasian kaupunkia, on paras operaattori Kiinan ja Korean historian ja perinteiden tutkimiseen. Erityisesti Lianyungang on tähän tarkoitukseen loistava valinta, sillä sieltä löytyy mahtava Huaguo-vuori, sekä legendaarinen vesiputouksen peittämä Shuilian, tai vesiverho-luola. Etelä-Korean kolmanneksi suurin kaupunki Incheon on rahatalouden keskus, jonka rannalta löytyy joukko pieniä saaria. Pyeongtaekissa käytiin vuonna 1950 kuuluisa taistelu Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välillä.

Tarkastele LYG Ferry -aikatauluja sekä hintoja ja varaa LYG Ferry -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme LYG Ferryiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin LYG Ferry reitit ja satamat

Klikkaa karttaa

Operaattorin LYG Ferry kaikki reitit