Mahi Mahi Dewata

Mahi Mahi Dewata tarjoaa yhtenä viimeisimmistä balilaisista lauttayhtiöistä nopeita yhteyksiä Balin itärannikon Padangbain, Gili-saarten ja Indonesian Lombokin välillä.

Suhteellisen uusi merenkulkuyhtiö Mahi Mahi Dewata käyttää moderneja, tehokkaita lauttoja, tarjoten uusinta teknologiaa ja palveluita. Lautat on varustettu Suzuki Four Stroke-moottoreilla, suurella aurinkokannella sekä sähkövessoilla.

Mahi Mahi Dewatan 30 hengen valtuutetulla miehistöllä on paljon purjehdus kokemusta Balin alueella. Yhtiöllä on tämän lisäksi 100% turvallisuusrekisteri. Jokaiselle matkustajalle löytyy SOLAS:n (International Convention for the Safety of Life at Sea) hyväksymä pelastusliivi, ja jokaisella lautalla on kolme suurta kumipelastuslauttaa.

Matkustajien tyytyväisyystaso on korkea, sillä yhtiö tarjoaa ammattimaista ja ystävällistä palvelua. Ennen lautalle nousua matkustajat voivat rentoutua yhtiön yksityistiloissa Padangbain satamassa, joista löytyy ravintola ja suihkutilat. Ennen lähtöä tarjoillaan myös tuoretta teetä ja kahvia, ja lautalta saa ilmaista kivennäisvettä.

Lue lisää Näytä vähemmän