COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Malaga - Tanger Med on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Marokko lautat sivullamme.

Malaga - Tanger Med lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 5 hr
    • Get price

Lautta satamasta Malaga satamaan Tanger Med

Espanja ja Marokko yhdistyvät reitillä Malaga Tanger Med. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Balearia. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia.

Malaga Tanger Med matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Malaga opas

Malaga on kaupunki Andalusiasnalueella Etelä-Espanjassa. Kaupunki sijaitsee Costa del Solilla (Coast of the Sun) Välimerellä, ja on noin 100 km itään Gibraltarin salmelta ja noin 130 kilometrin päässä Pohjois-Afrikan rannikolta. Kaupunki on paratiisi turisteille, kiitos sen subtrooppisen ilmaston, lämpimän ja aurinkoisten kesien ja leutojen talvien. Malagassa on syntynyt taidemaalari Pablo Picasso, heprealainen runoilija ja juutalainen filosofi Avicebron ja näyttelijä Antonio Banderas, ja siellä on monumentteja kuten Alcazaba, arabilainen linnoitus. Malagassa on myös puitteet uskonnollisille kulkueille, jotka ovat osa Malagan pääsiäisviikon juhlia, ja ne on julistettu Festival of Tourist Interestiksi.

Picasson kunnianosoituksen lisäksi muihin suuriin historiallisiin monumentteihin kuuluu mahtava barokkilainen katedraali, joka tunnetaan nimellä "La Manquita" (One Armed Woman), ja hiljattain kunnostettu roomalainen teatteri. Korkealla kukkulalla kaupungin yllä on Parador (valtion ylläpitämä hotelli), joka sijaitsee Gibralfaron linnassa. Tämä on ihana paikka joko jäädä yöksi, tai pitkän lounaan nauttimiseksi kiehtovassa ympäristössä, josta on laajat näkymät Malagaan ja merelle.

Malagan lauttasatama sijaitsee lähellä Malagan vanhaakaupunkia. Lautat kulkevat Melillaan.


Tanger Med opas

Tanger-Med on rahtisatama joka sijaitsee noin 40 km itään marokon Tangierin kaupungista. Se on yksi suurimmista satamista Välimerellä ja Afrikassa kapasiteetiltaan ja aloitti palveluksen heinäkuussa 2007. Rakentamisen toinen vaihe alkoi vuonna 2009 vastaamaan nopeasti kasvavaan konttikuljetusten kysyntään. Konttiliikenteen lisäksi Tanger-Medin satamaan on myös hiljattain rakennettu matkustajaterminaali, joka korvaa kaupungin Tangerin kaupungin sataman kohdelauttoja ja matkustaja-aluksia Euroopasta. Sisäpuolella terminaalirakennuksessa voit löytää Bureau de Changen, pankkiautomaatit, ja pienen myymälän mikä myy sanomalehtiä, kirjoja, savukkeita ja välipaloja jne. Yläkerrassa on myös kahvila.

Tangerin historia on hyvin rikas, sillä monet sivilisaatiot ja kulttuurit olivat paikalla ennen 400-vuosisadalla eKr. Tanger oli turvapaikka monelle kulttuurille strategisen berberikaupungin ja sitten foinikialaisten kauppakeskus aikojen välillä, itsenäisyyden aikakauden ympärille 1950. Vuonna 1923, Tangerin katsottiin omaavan kansainvälisen aseman ulkomaisten siirtomaavaltojen ja siitä tuli kohde monille Euroopan ja Amerikan diplomaateille, vakoojille, kirjailijoille ja liikemiehille.