Malaga
Tanger Med
Lautat maahan Marokko
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Malaga satamaan Tanger Med

Espanja ja Marokko yhdistyvät reitillä Malaga Tanger Med. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Balearia. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia.

Malaga Tanger Med matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Marokko lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Malaga - Tanger Med?

Lautan ylitysaika Malaga - Tanger Med on noin 5h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Malaga - Tanger Med?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Malaga to Tanger Med ja tämä on
  • Balearia

Miten voin varata lauttalippuja Malaga - Tanger Med?

Varaa lautat reitiltä Malaga kohteeseen Tanger Med tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Malaga opas

Malaga on kaupunki Andalusiasnalueella Etelä-Espanjassa. Kaupunki sijaitsee Costa del Solilla (Coast of the Sun) Välimerellä, ja on noin 100 km itään Gibraltarin salmelta ja noin 130 kilometrin päässä Pohjois-Afrikan rannikolta. Kaupunki on paratiisi turisteille, kiitos sen subtrooppisen ilmaston, lämpimän ja aurinkoisten kesien ja leutojen talvien. Malagassa on syntynyt taidemaalari Pablo Picasso, heprealainen runoilija ja juutalainen filosofi Avicebron ja näyttelijä Antonio Banderas, ja siellä on monumentteja kuten Alcazaba, arabilainen linnoitus. Malagassa on myös puitteet uskonnollisille kulkueille, jotka ovat osa Malagan pääsiäisviikon juhlia, ja ne on julistettu Festival of Tourist Interestiksi.

Picasson kunnianosoituksen lisäksi muihin suuriin historiallisiin monumentteihin kuuluu mahtava barokkilainen katedraali, joka tunnetaan nimellä "La Manquita" (One Armed Woman), ja hiljattain kunnostettu roomalainen teatteri. Korkealla kukkulalla kaupungin yllä on Parador (valtion ylläpitämä hotelli), joka sijaitsee Gibralfaron linnassa. Tämä on ihana paikka joko jäädä yöksi, tai pitkän lounaan nauttimiseksi kiehtovassa ympäristössä, josta on laajat näkymät Malagaan ja merelle.

Malagan lauttasatama sijaitsee lähellä Malagan vanhaakaupunkia. Lautat kulkevat Melillaan.


Tanger Med opas

Tanger-Med on rahtisatama joka sijaitsee noin 40 km itään marokon Tangierin kaupungista. Se on yksi suurimmista satamista Välimerellä ja Afrikassa kapasiteetiltaan ja aloitti palveluksen heinäkuussa 2007. Rakentamisen toinen vaihe alkoi vuonna 2009 vastaamaan nopeasti kasvavaan konttikuljetusten kysyntään. Konttiliikenteen lisäksi Tanger-Medin satamaan on myös hiljattain rakennettu matkustajaterminaali, joka korvaa kaupungin Tangerin kaupungin sataman kohdelauttoja ja matkustaja-aluksia Euroopasta. Sisäpuolella terminaalirakennuksessa voit löytää Bureau de Changen, pankkiautomaatit, ja pienen myymälän mikä myy sanomalehtiä, kirjoja, savukkeita ja välipaloja jne. Yläkerrassa on myös kahvila.

Tangerin historia on hyvin rikas, sillä monet sivilisaatiot ja kulttuurit olivat paikalla ennen 400-vuosisadalla eKr. Tanger oli turvapaikka monelle kulttuurille strategisen berberikaupungin ja sitten foinikialaisten kauppakeskus aikojen välillä, itsenäisyyden aikakauden ympärille 1950. Vuonna 1923, Tangerin katsottiin omaavan kansainvälisen aseman ulkomaisten siirtomaavaltojen ja siitä tuli kohde monille Euroopan ja Amerikan diplomaateille, vakoojille, kirjailijoille ja liikemiehille.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.