Mandarin Cruises
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Mandarin Cruises

Mandarin Cruises on yksi Vietnamin johtavista nopeiden lauttojen operaattoreista. Se tarjoaa monikansallisia reittejä Etelä-Kambodžan Phnom Penhin ja Vietnamin Chau Docin välillä operoiden Mekong-joella.

Vuonna 1999 Tu Trang Travel-nimellä perustettu Mandarin Cruises on nykyään monen matkustajan mielestä paras tapa ylittää raja. 4 350 kilometriä pitkä Mekong-joki, jolla lautat kulkevat, on maailman 12. pisin, ja Aasian 7.

Mandarin Cruisesin nopeat lautat, joilta löytyy hyvin koulutettu miehistö, ovat pitkiä ja linjakkaita. Lauttojen voimakkaiden kaksoismoottorien ansiosta yhtiö tarjoaa alueen nopeimpia matkoja. Kaikki lautat on maalattu yhtiön ikonisilla väreillä, oranssilla ja valkoisella. Pienimmälle lautalle mahtuu 11 matkustajaa, ja suurimmalle noin 45. Suurimmalta lautalta löytyy myös vessa, kaksi aluetta matkatavaroille ja mukavia istuimia. Laivueeseen kuuluu myös kaksi muuta pikavenettä, joilta löytyy ulko-oleskelualuita ja parhaat näkymät joen viidakkoisille rannoille.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Mandarin Cruisesin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.