Lautta satamasta Mantoudi satamaan Volos

Kreikka ja Kreikka yhdistyvät reitillä Mantoudi Volos. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Anes Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia 45 minuuttia.

Mantoudi Volos matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Mantoudi - Volos lauttaoperaattorit

  • Anes Ferries
    • 6 lähtöä viikoittain 5 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Mantoudi Volos

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Mantoudi Volos on auto ja 2 matkustajaa.

Volos opas

Kreikan kaupunki Volos on melko uusi kaupunki, Kreikan standardien mukaan, vaikka raunioita on löytynyt kaupungista ja ympäröivältä alueelta todistaen asutuksesta Balkanin niemimaalla. Moderni kaupunki Volos perustettiin 1800-luvulla, mutta paljon siitä tuhoutui maanjäristyksessä vuonna 1955. Tämän seurauksena suurin osa kaupungin rakennuksista rakennettiin jälkeen vuoden 1955. Voloksen ranta-alueella on useita ravintoloita, kahviloita ja baareja ja se on suosittu paikka paikallisten ja turistien keskuudessa. Suosittu nähtävyys kaupungissa on Volosin arkeologinen museo, joka sisältää esineistöä niin kaukaa kuin pronssikaudelta. Kaupungissa on myös kunnallinen museo kaupungintalolla, joka sisältää nykykreikan taiteilijoiden töitä, ja Pyhän Konstantinuksen kirkko, joka on kaunis 1900-luvun rakennus promenaden päädyssä. Kaksi arkeologista kohdetta ei ole kaukana kaupungista, jotka ovat Mycenean aikakauden rauniot. Dimini on pienempi, mutta kehittyneempi ja Sesklo on suurempi ja tarjoaa kauniit näkymät, mutta sitä ei ole kaivettu kokonaan.