Marina Srikandi

Marina Srikandi tarjoaa nopeita merimatkoja mitä ilahduttavimpiin kohteisiin - Balille, Lombokiin ja Gili saarille Indonesiassa. Marina Srikandi tunnetaan yhtenä alueen suurimpana lauttayhtiönä ja on ylpeä sen ammattitaitoisesta miehistöstä.

Balilainen Marina Srikandi, joka perustettiin joulukuussa vuonna 2010, hyödyntää 4 huippumodernia alusta. Niistä jokainen tarjoaa miellyttävän matkan sillä ne on rakennettu vartavasten Indonesian vesistöissä liikkumiseen. Laiva tarjoaa ilmastoituja oleskelutiloja, tilavan aurinkokannen, ja puhtaan WC-tilan sekä turvallisuusvarusteita. Joillakin reiteillä on tarjolla myös viihdyttävää musiikkia sekä LCD-televisioita.

Laivat lähtevät Itä-Balin Padang Bai terminaalista ja purjehtivat Lombokin perinteiseen lomakohteeseen Teluk Naraan, sekä Gili saariin kuuluville Gili Trawanganille ja Gili Airille. Jokaiseen kohteeseen on yhteyksiä päivittäin ja koko vuoden ajan. Matkat kestävät noin kaksi ja puoli tuntia.

Tarvittaessa Marina Srikandi tarjoaa myös kuljetuspalvelun Seranganiin Itä- sekä Etelä-Balin pääturisti alueilta.

Oletko matkalla Balille ja etsit seikkailua? Marina Srikandilla pääset tutkimaan Lombokin ja Gili-saarten henkeäsalpaavia ympäristöjä kohtuulliseen hintaan!

Lue lisää Näytä vähemmän