Marina Srikandi
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Marina Srikandi

Marina Srikandi tarjoaa nopeita merimatkoja mitä ilahduttavimpiin kohteisiin - Balille, Lombokiin ja Gili saarille Indonesiassa. Marina Srikandi tunnetaan yhtenä alueen suurimpana lauttayhtiönä ja on ylpeä sen ammattitaitoisesta miehistöstä.

Balilainen Marina Srikandi, joka perustettiin joulukuussa vuonna 2010, hyödyntää 4 huippumodernia alusta. Niistä jokainen tarjoaa miellyttävän matkan sillä ne on rakennettu vartavasten Indonesian vesistöissä liikkumiseen. Laiva tarjoaa ilmastoituja oleskelutiloja, tilavan aurinkokannen, ja puhtaan WC-tilan sekä turvallisuusvarusteita. Joillakin reiteillä on tarjolla myös viihdyttävää musiikkia sekä LCD-televisioita.

Laivat lähtevät Itä-Balin Padang Bai terminaalista ja purjehtivat Lombokin perinteiseen lomakohteeseen Teluk Naraan, sekä Gili saariin kuuluville Gili Trawanganille ja Gili Airille. Jokaiseen kohteeseen on yhteyksiä päivittäin ja koko vuoden ajan. Matkat kestävät noin kaksi ja puoli tuntia.

Tarvittaessa Marina Srikandi tarjoaa myös kuljetuspalvelun Seranganiin Itä- sekä Etelä-Balin pääturisti alueilta.

Oletko matkalla Balille ja etsit seikkailua? Marina Srikandilla pääset tutkimaan Lombokin ja Gili-saarten henkeäsalpaavia ympäristöjä kohtuulliseen hintaan!

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Marina Srikandi -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Marina Srikandi -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.