COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Marseille - Bejaia on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Marseille satamaan Bejaia

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Algeria lautat sivullamme.

Marseille - Bejaia lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 21 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 25 hr
    • Get price

Lautta satamasta Marseille satamaan Bejaia

Ranska ja Algeria yhdistyvät reitillä Marseille Bejaia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Algerie Ferries -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 21 tuntia samalla kun Corsica Linea reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 25 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Marseille Bejaia kohteiden Ranska ja Algeria välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Marseille opas

Marseille on Ranskan toiseksi suurin kaupunki joka sijaitsee Välimeren rannikolla maan eteläosassa. Kaupungin satama on myös Ranskan suurin kaupallinen satama. Kaupungin pääkatu ulottuu itäpäähän vanhasta satamasta (Vieux Port) Réforméssin kaupunginosaan. Kaksi suurta linnoitusta seisovat vanhan sataman sisäänkäynnillä -Fort Saint-Nicolas etelälaidalla ja Fort Saint-Jean pohjoispuolella. Kauempana Marseillen lahdella on Frioul-saaristo, joka koostuu neljästä saaresta, joista yksi, If, on i Château d'If:in sijainti, sen teki tunnetuksi Dumaksen romaani Monte Criston kreivi. Marseillen keskustassa on useita kävelyalueita, varsinkin rue St Ferréol, Cours Julien lähellä konservatoriossa, Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves off, Vanha satama sekä Hôtel de Villen ympäristö.

Neljä laivayhtiötä pyörittää reittejä Marseilleen, ja näihin kuuluu reitit Korsikaan, Sardiniaan, Algeriaan ja Tunisiaan. Siellä on neljä eri terminaalia, jotka ovat kaikki "Gares Maritimes Sud"in (Etelä-terminaalit) alueella. National Terminaalit yksi ja kaksi palvelevat matkustajia Korsikaan ja Sardiniaan, kun Kansainväliset Terminaalit Kolme ja Neljä palvelevat matkustajia Algeriaan ja Tunisiaan.