Lautta satamasta Marseille satamaan Bejaia

Ranska ja Algeria yhdistyvät reitillä Marseille Bejaia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Linea -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 22 tuntia samalla kun Algerie Ferries reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 19 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Marseille Bejaia kohteiden Ranska ja Algeria välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Marseille - Bejaia lauttaoperaattorit

Keskimääräiset hinnat reitillä Marseille Bejaia

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Marseille Bejaia on auto ja 2 matkustajaa.

Marseille opas

Marseille on Ranskan toiseksi suurin kaupunki joka sijaitsee Välimeren rannikolla maan eteläosassa. Kaupungin satama on myös Ranskan suurin kaupallinen satama. Kaupungin pääkatu ulottuu itäpäähän vanhasta satamasta (Vieux Port) Réforméssin kaupunginosaan. Kaksi suurta linnoitusta seisovat vanhan sataman sisäänkäynnillä -Fort Saint-Nicolas etelälaidalla ja Fort Saint-Jean pohjoispuolella. Kauempana Marseillen lahdella on Frioul-saaristo, joka koostuu neljästä saaresta, joista yksi, If, on i Château d'If:in sijainti, sen teki tunnetuksi Dumaksen romaani Monte Criston kreivi. Marseillen keskustassa on useita kävelyalueita, varsinkin rue St Ferréol, Cours Julien lähellä konservatoriossa, Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves off, Vanha satama sekä Hôtel de Villen ympäristö.

Neljä laivayhtiötä pyörittää reittejä Marseilleen, ja näihin kuuluu reitit Korsikaan, Sardiniaan, Algeriaan ja Tunisiaan. Siellä on neljä eri terminaalia, jotka ovat kaikki "Gares Maritimes Sud"in (Etelä-terminaalit) alueella. National Terminaalit yksi ja kaksi palvelevat matkustajia Korsikaan ja Sardiniaan, kun Kansainväliset Terminaalit Kolme ja Neljä palvelevat matkustajia Algeriaan ja Tunisiaan.