MOL Ferry
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

MOL Ferry

MOL Ferry tarjoaa Japanin sisäisen laivapalvelun joka yhdistää Honshun saaren pohjoiseen Hokkaidon saareen operoimalla satamien Tomakomai ja Oarai välillä jopa 12 kertaa viikossa.

Yhtiö operoi Sunflower -nimistä laivaa joka tarjoaa ylellisen laivakokemuksen hienostuneilla hyteillään sekä hotellimaisilla mukavuuksillaan.

Laivan hyttiluokat vaihtelevat economy luokasta deluxe sviitteihin. Hyteistä voi valita joko länsimaalaisen hotellityylisen hytin tai japanilaistyylisen hytin perinteisellä tatami lattiapäällysteellä. Jos et halua hyttiä, sinulla on mahdollisuus varata sänky suuresta julkisesta huoneesta, jossa on kokolattiamatto sekä olennaiset mukavuudet.

Iltaisilla matkoilla ravintolat tarjoavat buffet-tyylisiä aterioita ja perinteistä japanilaista ruokaa sekä kiinalaisia ja länsimaalaisia ruokavaihtoehtoja.

Laivan myymälästä voit myös ostaa matkamuistoja, jokapäiväisiä tarvikkeita ja paljon muuta.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata MOL Ferry -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista MOL Ferry -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin MOL Ferry matkassa

Operaattorin MOL Ferry kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.