Motril
Tanger Med
Lautat maahan Marokko
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Motril satamaan Tanger Med

Espanja ja Marokko yhdistyvät reitillä Motril Tanger Med, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. FRS -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 8 tuntia samalla kun Balearia reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 13 ylitystä viikko reitillä Motril Tanger Med kohteiden Espanja ja Marokko välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Marokko lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Motril - Tanger Med?

Lautan ylitysaika Motril - Tanger Med on noin 7h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Motril - Tanger Med?

Motril to Tanger Med lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Motril - Tanger Med on 268 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Motril - Tanger Med?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Motril ja Tanger Med välillä. Nämä ovat
  • FRS
  • Balearia

Miten voin varata lauttalippuja Motril - Tanger Med?

Varaa lautat reitiltä Motril kohteeseen Tanger Med tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Motril - Tanger Med?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Motril - Tanger Med
  • Balearia

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Motril - Tanger Med?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Motril ja Tanger Med välillä
  • Balearia

Mikä on etäisyys Motril ja Tanger Med välillä?

Etäisyys Motril ja Tanger Med välillä on noin 130 meripeninkulmaa.

Motril opas

Motril on Granadan maakunnan toiseksi suurin kaupunki Välimeren rannikolla, Espanjassa. Kaupunki sijaitsee lähellä Guadalfeo-jokea ja on noin 70 km päässä Grenadasta. Se on Sierra Lujarin vuorten juurella, Malagan ja Almerian välissä. Kaupunki on ihanteellinen paikka niille, jotka haluavat tutustua rannikon aarteisiin ja sisämaan alueeseen Andalusiassa. Motrilin matkailijat voivat nauttia aurinkoisista rannoista, hienoista trooppisusta tuotteista ja alueen kulttuuriperinnöstä. Motril on tärkein ostoskohde Costa Tropicalissa ja siellä on erinomaiset palvelut, kuten hypermarket, kauppoja, baareja, ravintoloita ja yökerhoja.

Välimeren lempeät vedet huuhtovat Granadan rannikkoa. Rannikon subtrooppinen ilmasto ja sen rauhalliset, lämpimät vedet tekevät siitä ihanteellisen paikan kaikenlaiseen vesiurheiluun. Sukelluksen harrastajat voivat nauttia yhdestä Andalusian rannikon kauneimmista merenpohjista.

Vesiurheilumahdollisuudet ja veneretket löytyvät kauniista venesatamasta. Lautat satamaan lähtevät Melillasta, Al Hoceimasta ja Nadorista.


Tanger Med opas

Tanger-Med on rahtisatama joka sijaitsee noin 40 km itään marokon Tangierin kaupungista. Se on yksi suurimmista satamista Välimerellä ja Afrikassa kapasiteetiltaan ja aloitti palveluksen heinäkuussa 2007. Rakentamisen toinen vaihe alkoi vuonna 2009 vastaamaan nopeasti kasvavaan konttikuljetusten kysyntään. Konttiliikenteen lisäksi Tanger-Medin satamaan on myös hiljattain rakennettu matkustajaterminaali, joka korvaa kaupungin Tangerin kaupungin sataman kohdelauttoja ja matkustaja-aluksia Euroopasta. Sisäpuolella terminaalirakennuksessa voit löytää Bureau de Changen, pankkiautomaatit, ja pienen myymälän mikä myy sanomalehtiä, kirjoja, savukkeita ja välipaloja jne. Yläkerrassa on myös kahvila.

Tangerin historia on hyvin rikas, sillä monet sivilisaatiot ja kulttuurit olivat paikalla ennen 400-vuosisadalla eKr. Tanger oli turvapaikka monelle kulttuurille strategisen berberikaupungin ja sitten foinikialaisten kauppakeskus aikojen välillä, itsenäisyyden aikakauden ympärille 1950. Vuonna 1923, Tangerin katsottiin omaavan kansainvälisen aseman ulkomaisten siirtomaavaltojen ja siitä tuli kohde monille Euroopan ja Amerikan diplomaateille, vakoojille, kirjailijoille ja liikemiehille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Balearia 14:00 21:30 7 tuntia 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.