Namhae Gosok Ferry
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Namhae Gosok Ferry

Namhae Gosok yhdistää Etelä-Korean saarella, Korean niemimaalla sijaitsevan Jejun maakunnan maan etelä-rannikolla sijaitsevaan Jeollanam-don maakuntaan.

Vuonna 1955 Namhae Gosok alkoi operoimaan kauppaliikenne laivana Jeju sarella, jossa on kiistämättä Etelä-Korean kauniimmat maisemat. Yhtiön alkaessa kuljettamaan myös matkustajia, vuonna 2004 Goheungin reitti lisättiin kohteisiin ja se lisäsi yhtiön toimintaa valtavasti. Namhae Gosok operoi kuutta laivaa, joissa on jokaisessa valikoima majoitusmahdollisuuksia kuten kahden hengen huoneita ja jaettuja huoneita, sekä tilavia sisäkansia matkustamolla.

Jeju on Korean suurin saari ja on noussut maan suosituimmaksi kotimaan matkakohteeksi aurinkoisilla rannoillaan, kauniilla maalaismaisemillaan sekä ylellisillä hotelleillaan. Goheung on yksi Korean niemimaan eteläisimpiä kuntia jolle kuuluu yli viisikymmentä saarta, sekä kuuluisa Naro Space Centre. Saari on myös tunnettu sen simpukka- ja meriruoka tuotannostaan.

Tarkastele Namhae Gosok Ferry -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Namhae Gosok Ferry -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Namhae Gosok Ferryiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Namhae Gosok Ferry kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.