Nankai Ferry
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Nankai Ferry

Nankai Ferry tarjoaa yhden tärkeimmistä liikenneyhteyksistä koko Japanissa, yhdistäen Tokushiman Wakayamaan, koko saaren prefektuuri joka sijaitsee Osakan sekä sen kansainvälisen lentokentän lähellä. Kulkureitistä houkuttelevan tekee matkan pituus; Kahden tunnin matka sujuu helposti ja on nopeampi kuin maalla olevilla kulkuneuvoilla.

Operaattori tarjoaa kaksi lauttaa, jotka ajavat tiuhaan tahtiin reitillä. Kumpaankin lauttaan mahtuu 427 matkustajaa ja 39 autoa kerralla. Autokansi on 108 metriä pitkä ja 17.5 metriä leveä. Pituudestaan huolimatta, aluksen nopeus ei hidastu; Päästyään kunnon vauhtiin molemmat lautat yltävät 21 solmun nopeuden.

Merimatkan pituuden vuoksi lautalla olevat mukavuudet ovat melko yksinkertaiset, mutta siitä huolimatta lautan ulkoasu ja koristelu tekevät matkasta miellyttävän; Tarjolla on rentouttavia tuoleja pienille torkuille veneen lipuessa matkakohteeseen, paljon naposteltavaa ja virvokkeita sekä tilaa kävelylle. Yksinkertaiset mukavuudet, laudan ulkoasu sekä mukava ja ystävällinen henkilökunta tekevät matkasta hyvin rattoisan.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Nankai Ferryin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Nankai Ferry matkassa

Operaattorin Nankai Ferry kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.