COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Napoli - Favignana on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Egadisaaret lautat sivullamme.

Napoli - Favignana lauttaoperaattorit

Lautta satamasta Napoli satamaan Favignana

Löydä hinnat lauttamatkoille satamasta Napoli satamaan Favignana, näe aikataulut ja tarjoukset sivustolla [--Website--] sekä vertaile hintaa toisten ylitysten kanssa maasta Italia maahan Egadisaaret varmistaaksesi, että säästät lipun hinnassa.

Löydä kaikkien lauttaoperaattorien ajankohtaiset aikataulut ja hinnat reitillä Napoli Favignana ja vertaile niitä ennen kuin päätät ihanteellisen vaihtoehdon yiltyksellesi.

Hinnan löytäminen ja lautan varaaminen maahan Egadisaaret ei voisi olla helpompaa. Sinun täytyy vain valita lähtösatama Napoli ja tulosatama Favignana vasemmanpuoleisesta valikosta, valita matkustajien määrä ja painaa etsi-nappia!

Favignana opas

Favignanan saari on osa Egadisaaria, jotka ovat kolme saarta Sisilian länsirannikolla. Favignanalta on hyvät, tiheät lauttayhteydet muille Egadisaarille ja Trapaniin: läheisyys Trapanin lentokentälle tekee saaresta huomattavasti helppopääsyisemmän muualta Euroopasta. Vaikka saarella on turistipalveluita, sen luonne tuntuu vain vähän muuttuneelta, ja matkailijat, jotka vierailevat saarella sopeutuvat mielellään saaren verkkaiseen elämäntapaan. Yksi viehätysvoima Egadisaarilla on, että niillä ei ole koskaan ollut rikkaiden huviloita, eikä alueelle sopimattomia nähtävyyksiä ole kehitetty matkailijoille. Siksi verrattuna tungoksisille turistisaarille Capriin ja Ischiaan ja joidenkin Liparisaarten tyylikkääseen tunnelmaan Favignana ja sen Egadin naapurit ovat virkistäviä niiden yksinkertaisessa aitoudessa.

Favignanan kaupunki on ihana paikka, jossa on todellista paikallista tunnelmaa ja ystävällinen asenne turisteja kohtaan. Keskusta muuntuu kävelykaduksi illalla Passeggiataan. Pääaukioilla, Piazza Madriceltalla ja Piazza Europalla, vanhat miehet istuvat ulkona kahviloissa tappamassa aikaa, ja lapset leikkivät heidän polkupyörillään kun vanhemmat tekevät ostoksia tai pysähtyvät rupattelemaan. Se on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.