National Ferries Company
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

National Ferries Company

National Ferries Companyn, tai NFC:n, omistaa Omanin sulttaanikunta ja se tarjoaa nopeita laivayhteyksiä monien Omanin rannikon kohteiden, kuten Muscatin, Khasabin, Liman, Shinasin, Dibban ja Masirahin välillä.

Koska Omanin sulttaanikunnan rannikko on kolme tuhatta kilometriä pitkä, NFC on välttämättömyys paikallisille ja turisteille, sillä se tarjoaa monien satamien välisiä yhteyksiä joilla voi vähentää matkustusaikaa mantereella.

NFC operoi kahta maailman nopeinta laivaa - Shinasia sekä Hormuzia, jotka molemmat yltävät 55 solmun nopeuden. 65 metrisinä laivat pystyvät kantamaan jopa 208 matkustajaa ja 56 ajoneuvoa. Laivasta löytyy valikoima Economy, Business tai VIP luokkaisia istumapaikkoja sekä televisioita ja virvokkeita. Ethän unohda nauttia matkasi aikana majesteettisesta ja kuvankauniista rannikko maisemasta!

Perustamisvuodestaan 2008 lähtien NFC on voittanut useita palkintoja kuten vuosina 2012 Lähi-idän vastuullisen matkailun palkinnon (Middle East's Responsible Tourism Award) ja maailman johtavan kestävän matkailun palkinnon (Worlds Leading Sustainable Tourism Award) sekä vuonna 2013 maailman vastuullisen matkailun palkinnon (World Responsible Tourism Award). NFC kuljettaa vuosittain yli 200 000 matkustajaa sekä 52 tuhatta ajoneuvoa.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa National Ferries Companyin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.