COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naviera Nabia

Naviera Nabia on laivayhtiö Ria de Vigon poukamassa Pohjois-Espanjassa, joka tarjoaa matkoja koskemattomista maisemista ja taivaallisista hiekkarannoista tunnetuille Cies- ja Ons -saarille.

Yhtiö takaa sinulle mukavan ja luotettavan matkan joka aluksella, sillä ne koostuvat kahdesta modernista katamaraanista sekä yhdestä huviveneestä. Laivoilta löydät istuma-alueilta sekä sisä- että ulkokansilta, joilla voit nauttia upeista merimaisemista matkasi aikana. Laivalla on myös tilavia WC-tiloja sekä aurinkokansia.

Perustamis vuodestaan 1998, Naviera Nabia on omistautunut takaamaan asiakkailleen korkealaatuista kuljetuspalvelua. Yhtiö on ylpeä innovatiivisista ideoistaan ja pyrkivät jatkuvasti parantamaan lomailijoiden matkakokemusta, jotka odottavat innolla rentoutumista Espanjan rauhaisien saarien rannoilla. Osa matkoista kestää vain 40 minuuttia.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Naviera Nabiain aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Naviera Nabia reitit ja satamat

Operaattorin Naviera Nabia kaikki reitit