Panstar Cruise
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Panstar Cruise

Panstar Cruise tarjoaa kolme ylitystä viikossa Osakan, Japanin kaupallisen ja kulttuurisen keskuksen, ja Busanin, Korean suurimman sataman, välillä.

Panstarin lauttoja on käytetty noin vuodesta 2002, ja ne tarjoavat loistavan vaihtoehdon matkustamiseen näiden kahden kulttuurisesti erilaisen maan välillä. Lauttojen suosiota on lisännyt saarten suhteellisen läheinen sijainti, jonka vuoksi matkaan menee alle 24 tuntia.

Harvat alueen lauttayhtiöt tarjoavat yhtä suurta palvelujen valikoimaa kuin tämän reitin lautta, PanStar Dream. Alus on kaksitoistakerroksinen kelluva hotelli, josta löytyy buffet-ravintola ja kahvila, valikoima hyttimajoituksia joka budjettiin, iltaviihdykettä sekä merkkituotteita myyvä tax free –kauppa.

Jos nämä eivät ole kylliksi, henkeäsalpaavat näkymät pitävät sinut viihdytettynä ylityksesi ajan Osakan ja Busanin välillä.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Panstar Cruise -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Panstar Cruise -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Panstar Cruise matkassa

Panstar Cruise routes and ports

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.