Paros
Ateena (Rafina)
Lautat maahan Ateena
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Paros satamaan Ateena (Rafina)

Kykladit ja Ateena yhdistyvät reitillä Paros Ateena (Rafina), jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. SeaJets liikennöi reittiä jopa 5 kertaa viikko, Golden Star Ferries 8 kertaa viikko & Cyclades Fast Ferries kulkee reittiä jopa 5 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Ateena välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 18 viikko reitillä Paros Ateena (Rafina) ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Paros satamaan Ateena (Rafina)

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kykladit - Ateena lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Paros - Rafina?

Lautan ylitysaika Paros - Rafina on noin 4h 41m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Paros - Rafina?

Paros to Rafina lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Paros - Rafina on 177 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Paros - Rafina?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Paros ja Rafina välillä. Nämä ovat
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Paros - Rafina?

Varaa lautat reitiltä Paros kohteeseen Rafina tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Paros - Rafina?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Paros - Rafina
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Paros - Rafina?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Paros ja Rafina välillä
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Paros - Rafina?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries

Mikä on etäisyys Paros ja Rafina välillä?

Etäisyys Paros ja Rafina välillä on noin 85 meripeninkulmaa.

Paros opas

Paros on kreikkalainen saari joka sijaitsee Keski-Egeanmerellä ja on saari Kykladien saariryhmässä. Paros sijaitsee länteen Naxokselta, joka on erotettu Paroksesta 8 km leveällä kanavalla. Paros on noin 160 km kaakkoon Piraeukselta. Historiallisesti saari oli tunnettu sen hienosta valkoinesta marmorista, joka johti termiin "Parian" kuvaamaan marmoria tai vastaava posliinia. Tänäpäivänä hylättyjä marmorilouhoksia ja kaivoksia löytyy saarelta, mutta Paros tunnetaan ennen kaikkea suosittuna turistikohteena. Parikia (Parikiá), Paroksen pääkaupunki, on kaunis Kykladinen kylä jossa on kalkittuja taloja ja vaikuttavia uusklassisia kartanoita. Hyvin säilynyt 1200–luvun venetsialainen linna seisoo ylpeänä kukkulalla keskellä kylää tarjoten upeat näkymät Parikiasta. Pääkaupungissa voit myös ihailla tärkeää kirkollista muistomerkkiä, 500–luvun Panayia Ekatontapyliania, jota kutsutaan myös Katapolianiaksi.

Saaren satama on myös Parikiassa ja se isännöi sekä perinteisiä lauttoja ja highspeed lauttoja. Lautat lähtevät yleensä Piraeuksesta ja muilta Kykladien saarilta.


Ateena (Rafina) opas

Rafina on kreikkalainen kaupunki joka sijaitsee Attican itärannikolla Kreikassa. Rafina on lähellä Artemidaa ja Nea Makria ja sijaitsee noin 25 km länteen Ateenasta, Kreikan pääkaupungista. Koska se sijaitsee Ateenan lähellä, monet ateenalaiset ajavat ulos pääkaupungista ruokaillakseen Rafinan kalaravintoloissa joita on rivissä satamassa. Kunkin tavernan ulkopuolella kalastusalusten saalis on esillä jääpedillä. Rafinan, tai Arafinidon Alon kuin se tunnettiin muinoin, rikas historia juontaa juurensa esihistoriasta ja erityisesti pre-Helleenien ajalta. Rafinan eteläpuolelta, Askitarioksesta, arkeologit paljastivat ainutlaatuisen maljakon johon on maalattu koira. Se on päivätty vuoteen 2800 eKr. Läheltä satamaa on löydetty pronssivalimo joka on yksi vanhimmista Euroopassa vuodelta 1800 eKr.

Piraeuksen sataman jälkeen Rafinan satama on Attikan toiseksi suurin. Rafinan satamasta lautat lähtevät Euboean eteläosasiin sekä useimmille Kykladien saarille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Cyclades Fast Ferries 08:15 14:40 6 tuntia 25 minuuttia Ti, To, La
Golden Star Ferries 08:15 14:40 6 tuntia 25 minuuttia Ke, Pe, Sun
Golden Star Ferries 09:15 16:00 6 tuntia 45 minuuttia Mon
SeaJets 09:40 13:25 3 tuntia 45 minuuttia Jokapäiväinen
Cyclades Fast Ferries 14:15 21:00 6 tuntia 45 minuuttia Mon, Sun
Golden Star Ferries 16:35 20:20 3 tuntia 45 minuuttia Jokapäiväinen

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.