Perhentian Boat Services
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Perhentian Boat Services

Perhentian Boat Services on malesialainen lauttaoperaattori, joka tarjoaa säännöllisiä kuljetuspalveluja Kuala Besutista Perhentianin saarelle. Sana "Perhentian" tarkoittaa malaijiksi "pysähdyspaikkaa", mikä viittaa Bangkokin ja Malesian saariin, jotka perinteisesti ovat toimineet kauppiaiden reittipisteenä.

Tämä reitti on varattavissa 7 päivää viikossa Perhentianin venepalveluista maaliskuun ja lokakuun välisenä aikana. Lautat liikennöivät yleensä klo 08:00 ja 16:00 välillä, ja paluukyydit lähtevät Perhentianin saarelta. Matka kestää noin 45 minuuttia sääolosuhteista riippuen.

Matkustajia kehotetaan saapumaan paikalle vähintään 30 minuuttia ennen aikataulun mukaista lähtöä, jotta lähtöselvitykseen jää aikaa. Direct Ferriesin avulla voit tarkastella Perhentianin laivaylitysten aikatauluja, tehdä Perhentianin lauttavarauksen tai etsiä lauttalippuja tai hintoja verkossa.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Perhentian Boat Services -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Perhentian Boat Services -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.