Perhentian Sunny Travel
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Perhentian Sunny Travel

Kattaen matkoja ympäri Malesian saaristoa, erityisesti itärannikon lomassa, Perhentian Sunny Travel tarjoaa luotettavaa ja halpaa palvelua turisteille, paikallisille ja reppumatkaajille. Monet käyttävät palvelua nopean ja helpon merenylityksen vuoksi, sillä matkustajat voivat vaivattomasti hypätä kyytiin ja pois eri saarilla.

Suosittu reppumatkaajien ja muiden säästelevien piireissä, Perhentian Sunny Travelin matkat ovat usein erittäin edullisia. Suosituin reitti kulkee Pulua Perhentian Besarin ja Pulua Perhentian Kecilin välillä, jotka ovat kaksi pääsaarta Perhentian-saaristossa. Veneestä näkyvät maisemat ovat erittäin idyllisiä ja matkan varrella snorklaukselle sopivan ympäristön eteen sattuessa, halukkaille on tarjolla sukellustarvikkeita.

Tällä yhtiöllä on usein käytössään vain yksi alus - mottorivene, joka ajaa tasaisella ja nopealla vauhdilla. Suurin osa matkoista on lyhyitä, noin 34-40 minuuttia kestäviä, joten viihdykkeet veneellä ovat melko yksinkertaiset. Tästä huolimatta istuimet ovat mukavia ja tarjoavat parhaat paikat ohilipuvalle merimaisemalle. Satamassa teidät toivottaa tervetulleksi erityisen mukava henkilökunta, joka on valmiina auttamaan ketä tahansa hämillään olevaa tai eksynyttä matkustajaa. Matkustaessasi älä siis epäröi tiedustella henkilökunnalta mistä tahansa epäselvyydestä.

Osoitteesta directferries.fi löydät Perhentian Sunny Travel aikataulut sekä hinnat ja voit varata Perhentian Sunny Travel lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Perhentian Sunny Travel vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.