Ateena (Piraeus)
Mesta
Lautat maahan Egean saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ateena (Piraeus) satamaan Mesta

Ateena ja Egean saaret yhdistyvät reitillä Ateena (Piraeus) Mesta. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Hellenic Seaways. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 7 tuntia 40 minuuttia.

Ateena (Piraeus) Mesta matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Egean saaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Pireus - Mesta?

  Lautan ylitysaika Pireus - Mesta on noin 7h 40m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Pireus - Mesta?

  Pireus to Mesta lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pireus - Mesta on 151 €.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pireus - Mesta?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Pireus to Mesta ja tämä on
  • Hellenic Seaways
 • Miten voin varata lauttalippuja Pireus - Mesta?

  Varaa lautat reitiltä Pireus kohteeseen Mesta tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pireus - Mesta?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pireus - Mesta
  • Hellenic Seaways
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Pireus - Mesta?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Pireus ja Mesta välillä
  • Hellenic Seaways
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Pireus - Mesta?

  Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.
 • Mikä on etäisyys Pireus ja Mesta välillä?

  Etäisyys Pireus ja Mesta välillä on noin 138 meripeninkulmaa.

Ateena (Piraeus) opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Mesta opas

Mestan kaupunki sijaitsee Kreikan saarella Chioksella, joka sijaitsee koillis-Egeanmerellä. Se on tunnettu yhtenä todennäköisimpänä Homerin syntysijana, ja myös antiikin matemaatikkojen Hippokrateksen ja Enopideksen. Saari on hyvin lähellä Turkin rannikkoa, joka on vain 3,5 meripeninkulman päässä Cape Pountasta. Chios on viidenneksi suurin Kreikan saari, sen rantaviiva on noin 210 km ja asukasluku on noin 54 000.

Keskiaikainen Mestan kylä on yksi kauneimmista kylistä saarella, joka on säilynyt muistomerkki. Sen hienostunut arkkitehtuuri, jossa kylä on rakennettu kuten linna, juontaa juurensa Bysantin aikaan. Kylän talot rakennettiin lähelle toisiaan, luoden tunteen suojamuurista kylälle. Mestan nykyiset asukkaat edelleen säilyttävät 1300–luvun kyläperinteitä. Kylän tärkein käytäntö tapahtuu karnevaalijuhlien aikana, jolloin "Agas" koetukset, satiirinen kopio Turkin miehityksen aikaisista kilpailuista, tapahtuu.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.