Lautta satamasta Playa d'en Bossa satamaan Formentera

Ibiza ja Formentera yhdistyvät reitillä Playa d'en Bossa Formentera. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Aquabus. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 55 minuuttia.

Playa d'en Bossa Formentera matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Playa d'en Bossa - Formentera lauttaoperaattorit

  • Aquabus
    • 14 lähtöä viikoittain 55 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Playa d'en Bossa Formentera

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Formentera opas

Formentera tunnetaan viimeisenä Välimeren paratiisi, koska se on pystynyt yhdistämään matkailun ympäristönsuojelun kanssa. Saari kuuluu Baleaarien saarille Espanjassa ja on noin 20 km pitkä ja noin 6 km etelään Ibizalta. Formenteralle pääsee vain veneellä Ibizalta, mutta tämä hankaluus tekee saaresta rauhallisen paikan, jossa voit paeta stressiä ja tungosta. Vierailijat voivat nauttia saaresta pyörillä tai uimalla sen yli 20 km rannoilla, joilla on valkoista hiekkaa ja kristallinkirkas vesi. Kristallinkirkkaan meren ja Formenteran pitkät rannat, jotka erottavat sen muusta Välimerestä, on tehnyt mahdolliseksi posidonea preeria, joka ympäröi saaren luonnollisella puhdistamolla, joka puhdistaa veden ja mahdollistaa hiekkarannat. Se on todellinen vedenalainen viidakko, ja julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 1999.

Matka-aika lautalla Ibizalta on noin 30 minuuttia.