Ploysiam Speedboat
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Ploysiam Speedboat

Ploysiam Speedboat on Thaimaassa toimiva kuljetuspalvelu, joka tarjoaa edestakaisia lauttoja Pak Baran laiturilta Koh Lipeen ympäri vuoden. Näin matkustajat voivat matkustaa nopeasti ja helposti Thaimaan mantereen ja ympäröivien saarten välillä. He tarjoavat myös yksityisiä kuljetuksia Hat Yain lentokentältä Pak Baran laiturille.

Koh Lipeen lähtee päivittäin 2 laivaa, joiden odotettu matka-aika on noin 90 minuuttia. Muistathan kuitenkin, että saapumisaika voi vaihdella sääolosuhteiden ja laivalla olevien matkustajien määrän mukaan. Matkustajia kehotetaan saapumaan paikalle vähintään 30 minuuttia ennen aikataulun mukaista lähtöä, jotta lähtöselvitykseen jää riittävästi aikaa.

Pak Barasta klo 11.30 lähtevä vene pysähtyy yleensä Tarutao-saarella ja Khai-saarella 20 minuutiksi. Aluksella olevat voivat venytellä jalkojaan ennen loppumatkan päättämistä. Pak Barasta kello 13.30 lähtevä laiva puolestaan kulkee yleensä suoraan Lipe Islandille.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Ploysiam Speedboatin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.