COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pontina Navigazione

Pontina Navigazione erikoistuu päivittäisten matkojen tarjoamiseen pienen Keski-Italian länsirannikolla sijaitsevan San Felice Circeon kylän sekä Italian suurimman saariston Pontinen välillä.

Vuodesta 1995 Pontina Navigazione on kuljettanut paikallisia ja turisteja näiden kauniiden matkakohteiden välillä. Matka kestää vain tunnin ja on tarjolla joka päivä. Tarjoten kätevän aikataulun sekä nopeita matkoja, yhtiöstä on kasvanut erittäin suosittu vaihtoehto Latinan maakunnassa.

Yhtiön Hipponion Princess laivan tyyli on yksinkertainen ja sileä, ja sen matkustamoon mahtuu istumaan 150 matkustajaa. Laivalta löytyy myös ilmastoitu tilava alakansi sekä ulkoilmakansi joka on oivallinen delfiinien ja kaskelottien bongailuun kristallinkirkkaassa Tyrrhenanmeressä.

Ponza on yksi Pontinen saarista Lazio rannikon eteläpuolella. Siellä voit nauttia raikkaasta meriruoasta kauniissa ravintoloissa, joissa tarjoillaan juuri pyydystettyjä simpukoita. Saari tarjoaa kuvankauniita maisemia jotka koostuvat karkeista kallioista, smaragdinvihreistä laaksoista sekä idyllisistä hiekkarannoista.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Pontina Navigazione -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Pontina Navigazione reitit ja satamat

Operaattorin Pontina Navigazione kaikki reitit