Poros
Ithaka
Lautat maahan Jooniansaaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Poros satamaan Ithaka

Kefalonia ja Jooniansaaret yhdistyvät reitillä Poros Ithaka. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Levante Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 5 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 50 minuuttia.

Poros Ithaka matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kefalonia - Jooniansaaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Poros - Ithaka?

Lautan ylitysaika Poros - Ithaka on noin 50m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Poros - Ithaka?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Poros to Ithaka ja tämä on
  • Levante Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Poros - Ithaka?

Varaa lautat reitiltä Poros kohteeseen Ithaka tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poros - Ithaka?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poros - Ithaka
  • Levante Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Poros - Ithaka?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Poros ja Ithaka välillä
  • Levante Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Poros - Ithaka?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Poros opas

Poros on pieni kreikkalainen saari joka sijaitsee Saroninlahden eteläosassa. Poros koostuu kahdesta saaresta: Sphariasta eli etelä-saaresta ja Kalaureiasta, pohjoisesta ja suuremmasta saaresta. Molemmat on yhdistetty sillalla, joka ulottuu kapeaan salmen, joka jakaa kaksi saarta. Poros on noin 60 km etelään Piraeuksesta ja on vain noin 200 metrin päässä Peloponnesoksesta Kreikan mantereella. Ympäri Porosta on useita kappeleita ja kirkkoja, mutta mielenkiintoisimmat ovat luostari Zoodochos Pigi ja Metropolitan Temple of Saint George. Luostari Zoodochos Pigi, joka on rakennettu 1700–luvulla, on varmasti tutustumisen arvoinen. Se sijaitsee noin 4 km päässä Poroksen keskustasta mäntyjen ja puiden keskellä. Täällä seesteisessä minimaalisen arkkitehtuurin luostarissa on kuuluisten kreikkalaisten kapteenien Tobazisin, N. Apostolisin ja Miaoulisin haudat.

Poros on kytketty Piraeukseen lautalla ja flying dolphinilla/katamaraanilla. Matka lautalla kestää noin 2,5 tuntia, flying dolphinilla tunnin ja katamaraanilla 1 tunti ja 20 minuuttia. Saari on myös yhdistetty lautalla Galatasissaan Kreikan mantereelle 30 minuutin välein ja matka kestää noin 5 minuuttia. Yksittäiset veneilijät myös kuljettavat matkustajia 24 tuntia vuorokaudessa Galatasin ja Poroksen välillä.


Ithaka opas

Kuuluisa ympäri maailmaa myyttisenä Odysseuksen saarena, Kreikan saari Ithaca hurmaa kävijät sen rennolla tunnulla, sen sinivihreillä vesillä ja sen meiningillä. Saari sijaitsee Joonianmerellä ja on osa Jooniansaarten ryhmää. Ithaca on pieni saari joka on ihanteellinen perheille ja romanttisille pareille. Ui kristallinkirkkaissa vesissä, kävele pitkin patikointipolkua, syö kala-aterian tavernassa tai vain rentoudu ja katsele paikallisten menoa heidän päivittäisessä elämässään. Päivisin nauti kuumasta auringosta ja kirkkaista vesistä, kun taas iltaisin kävelle pitkin rantakatua Vathyniä ja rentoudu juoman äärellä. Filiatro, Sarakiniko ja Agios Ioannis ovat uskomattomia rantoja saarella, vaikka siellä on muitakin, enemmän eristäytyneitä lahtia täynnä Jännitystä.

Saarelta lautat kuklevat Kefaloniaan, Astakokseen ja Patrakseen.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.