Lautta satamasta Porto Santo Stefano satamaan Giglio

Italia ja Giglio saari yhdistyvät reitillä Porto Santo Stefano Giglio . Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Toremar. Reittiä kuljetaan jopa 28 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti.

Porto Santo Stefano Giglio matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Porto Santo Stefano - Giglio lauttaoperaattorit

  • Toremar
    • 4 lähtöä päivittäin 1 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Porto Santo Stefano Giglio

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Porto Santo Stefano Giglio on auto ja 2 matkustajaa.

Porto Santo Stefano opas

Porto Santo Stefano on rannikkokaupunki ja satama joka sijaitsee Grosseton maakunnassa, Toscanassa Italian länsirannikolla. Alue sijaitsee koko aluetta hallitsevan Argentarion vuoren rinteillä. Porto Santo Stefano on 150 km luoteeseen Roomasta. Porto Santo Stefano on toinen tärkeimmistä kaupungeista Argentarion alueella; toinen on Porto Ercole. Molemmat kaupungit houkuttelevat maailman varakkaita ja eliittiä, koska ne tarjoavat paitsi vilkkaat satamat, baareja ja kahviloita, mutta myös upeat näkymät. Porto Santo Stefano on suurin kaupunki Monte Argentariossa ja se sijaitsee viehättävässä lahdessa, jossa on vilkas vanha satama, vilkkaat kadut ja tyylikäs venesatama, joka on usein enemmän kuin muutaman luksushuvivenen käytössä! Italialaiset Roomasta ja Pohjois-Italiasta tulevat paikalle myös erinomaisten merenelävien ansiosta, koska tällä kaupungilla on upea kulinaarinen maine. Akvaario Porto Santo Stefano on myös tutustumisen arvoinen, sillä se luo tyypillistä ekosysteemiä Argentarion rannalla.

Lautat Porto Santo Stefanosta kulkevat Giglion saarelle.