COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Santo Stefano - Giglio on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Giglio saari lautat sivullamme.

Porto Santo Stefano - Giglio lauttaoperaattorit

    • 22 Sailings Weekly 1 hour
    • Get price

Lautta satamasta Porto Santo Stefano satamaan Giglio

Italia ja Giglio saari yhdistyvät reitillä Porto Santo Stefano Giglio. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Toremar. Reittiä kuljetaan jopa 22 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti.

Porto Santo Stefano Giglio matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Porto Santo Stefano opas

Porto Santo Stefano on rannikkokaupunki ja satama joka sijaitsee Grosseton maakunnassa, Toscanassa Italian länsirannikolla. Alue sijaitsee koko aluetta hallitsevan Argentarion vuoren rinteillä. Porto Santo Stefano on 150 km luoteeseen Roomasta. Porto Santo Stefano on toinen tärkeimmistä kaupungeista Argentarion alueella; toinen on Porto Ercole. Molemmat kaupungit houkuttelevat maailman varakkaita ja eliittiä, koska ne tarjoavat paitsi vilkkaat satamat, baareja ja kahviloita, mutta myös upeat näkymät. Porto Santo Stefano on suurin kaupunki Monte Argentariossa ja se sijaitsee viehättävässä lahdessa, jossa on vilkas vanha satama, vilkkaat kadut ja tyylikäs venesatama, joka on usein enemmän kuin muutaman luksushuvivenen käytössä! Italialaiset Roomasta ja Pohjois-Italiasta tulevat paikalle myös erinomaisten merenelävien ansiosta, koska tällä kaupungilla on upea kulinaarinen maine. Akvaario Porto Santo Stefano on myös tutustumisen arvoinen, sillä se luo tyypillistä ekosysteemiä Argentarion rannalla.

Lautat Porto Santo Stefanosta kulkevat Giglion saarelle.