COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pukwan Ferry

Pukwan Ferry on korealainen laivayhtiö joka yhdistää Busan kaupungin Shimonosekin eteläiseen kaupunkiin Yamaguchin prefektuurissa.

Pukwan Ferry on johtava yhtiö korean autolautta kuljetus alalla, yhtiö perustettiin vuonna 1965 kun he avasivat ensimmäisen autolautta reitin Korean ja Japanin välillä. Nykyään sitä pidetään malliyhtiönä, joka edistää kansantaloutta, paikallista kehittymistä, ja matkailuteollisuutta merkittävästi.

Operoiden päivittäin kahta ylellistä alusta, yhtiö tarjoaa kaiken mitä voi odottaa parhaan laadun laivayhtiöltä. Laivojen tilat tekevät matkasta erittäin miellyttävän ja mukavan. Lisäksi, Pukwan Ferrystä ainutlaatuinen sillä se on ainut korealainen yhtiö jolla on AEO todistus kattavasta turvallisuuden hallinnosta. Yhtiö on voittanut myös muita palkintoja, kuten ISM 1998 sertifioinnin luonnonsuojelu eetoksellaan. Tästä heidän iskulauseensa: 'turvallisuus, luonnonsuojelu, ja jatkuva turvallisuusjärjestelmän soveltaminen'

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Pukwan Ferry -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Pukwan Ferry reitit ja satamat

Operaattorin Pukwan Ferry kaikki reitit