COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rab - Pesaro on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Italia lautat sivullamme.

Rab - Pesaro lauttaoperaattorit

Lautta satamasta Rab satamaan Pesaro

Direct Ferriessillä olemme täysin puolueettomia ja keskittyneitä auttamaan sinua löytämään parhaat hinnat ylityksiin satamasta Rab satamaan Pesaro maan Kroatia ja maan Italia välillä nopeasti ja helposti.

Käytä meidän Rab Pesaro lauttaopasta löytääksesi kaiken mitä sinun tulee tietää varatessasi lauttamatkaa maahan Italia, mukaanlukien kuka operoi Rab Pesaro reittiä ja onko olemassa muita mahdollisia ylityksiä.

Hinnan löytäminen ja lautan varaaminen maahan Italia ei voisi olla helpompaa. Sinun täytyy vain valita lähtösatama Rab ja tulosatama Pesaro vasemmanpuoleisesta valikosta, valita matkustajien määrä ja painaa etsi-nappia!

Pesaro opas

Pesaron kaupunki sijaitsee Marche-seudulla Adrianmeren rannikkotasangolla Foglia-joen suulla.
Kalastus, huonekaluteollisuus ja turismi ovat paikallisen talouden vahvuuksia. Oopperasäveltäjä Gioacchino Rossini syntyi Pesarossa vuonna 1792. Kaupungissa järjestetäänkin vuosittainen Rossini oopperafestivaali ja sieltä löytyy myös säveltäjän perintöä kunnioittava konservatorio Conservatorio Statale di Musica "Gioachino Rossini".