Lautta satamasta Rafina satamaan Thira

Ateena ja Kykladit yhdistyvät reitillä Rafina Thira, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SeaJets -lautta kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 5 tuntia 15 minuuttia samalla kun Golden Star Ferries reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 6 h 45 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 20 ylitystä viikko reitillä Rafina Thira kohteiden Ateena ja Kykladit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Rafina - Thira lauttaoperaattorit

  • SeaJets
    • 6 lähtöä viikoittain 5 h 15 min
    • Etsi hinta
  • Golden Star Ferries
    • 14 lähtöä viikoittain 6 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Rafina Thira

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Rafina Thira on auto ja 2 matkustajaa.

Rafina opas

Rafina on kreikkalainen kaupunki joka sijaitsee Attican itärannikolla Kreikassa. Kaupunki ja satama sijaitsevat Egeanmeren rannikolla itään Pentelikonvuorista ja koillispuolella Mesogaian tasangolta. Ateena on 25 km länteen Rafinasta, joka on myös lähellä kaupunkeja Artemida ja Nea Makri. Koska se sijaitsee Ateenan lähellä, monet ateenalaiset ajavat ulos pääkaupungista ruokaillakseen Rafinan kalaravintoloissa joita on rivissä satamassa. Kunkin tavernan ulkopuolella kalastusalusten saalis on esillä jääpedillä.

Kaupungin satama on Attikan toiseksi suurin, Piraeuksen jälkeen, mutta sen todennäköisesti syrjäyttää Lavrio, jota laajennetaan parhaillaan. Rafinan satamasta lautat lähtevät Euboean eteläosasiin sekä useimmille Kykladien saarille. Lautat ja high speed veneet lähtevät saarelta useimmin aamulla tai iltapäivällä/alkuillasta. Joinakin päivinä on myös veneitä, jotka lähtevät myöhemmin yhdentoista aikaan illalla.