Löydä rahtilaivayhtiömme

Etsitkö tiettyä rahtioperaattoria? Directferries tarjoaa laajimman verkoston sen 31:lla operaattorilla! Klikkaa lauttaoperaattorin nimeä saadaksesi lisätietoa, kuten oppaita, aikatauluja sekä hintoja.

Rahtilauttayhtiöt

 • Adria Ferries

  Adria Ferries rahti

  Adria Ferries operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Ancona ja Durres (viikoittain) & Bari ja Durres (viikoittain).

  Operaattorin Adria Ferries suosituimmat reitit
 • Anek Superfast

  Anek Superfast rahti

  Anek Superfast operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Ancona ja Patras (viikoittain), Ancona ja Igoumenitsa (viikoittain), Ancona ja Korfu (viikoittain), Bari ja Patras (viikoittain), Bari ja Igoumenitsa (viikoittain), Igoumenitsa ja Venetsia (viikoittain) & Patras ja Venetsia (viikoittain).

  Operaattorin Anek Superfast suosituimmat reitit
 • Balearia

  Balearia rahti

  Balearia operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Alcudia ja Barcelona (viikoittain), Barcelona ja Ibiza (viikoittain), Barcelona ja Palma (viikoittain), Denia ja Ibiza (viikoittain), Denia ja Palma (viikoittain), Ibiza ja Valencia (viikoittain) & Palma ja Valencia (viikoittain).

  Tutustu operaattoriin Balearia Suosituimmat reitit
  Operaattorin Balearia suosituimmat reitit
 • Brittany Ferries

  Brittany Ferries rahti

  Brittany Ferries operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Bilbao ja Portsmouth (viikoittain), Bilbao ja Rosslare (viikoittain), Caen ja Portsmouth (päivittäin), Cherbourg ja Poole (viikoittain), Le Havre ja Portsmouth (viikoittain), Le Havre ja Rosslare (viikoittain), Plymouth ja Santander (viikoittain), Plymouth ja Roscoff (viikoittain), Portsmouth ja St Malo (viikoittain) & Portsmouth ja Santander (viikoittain).

  Operaattorin Brittany Ferries suosituimmat reitit
 • Caronte & Tourist

  Caronte & Tourist rahti

  Caronte & Tourist operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Messina ja Salerno (viikoittain).

  Operaattorin Caronte & Tourist suosituimmat reitit
 • Color Line

  Color Line rahti

  Color Line operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Hirtshals ja Kristiansand (viikoittain), Hirtshals ja Larvik (viikoittain), Kiel ja Oslo (viikoittain) & Sandefjord ja Strömstad (viikoittain).

  Operaattorin Color Line suosituimmat reitit
 • Condor Ferries

  Condor Ferries rahti

  Condor Ferries operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Guernsey ja Jersey (viikoittain), Guernsey ja Poole (viikoittain), Guernsey ja Portsmouth (viikoittain), Jersey ja Poole (viikoittain) & Jersey ja Portsmouth (viikoittain).

  Operaattorin Condor Ferries suosituimmat reitit
 • Corsica Ferries

  Corsica Ferries rahti

  Corsica Ferries operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Ajaccio ja Nizza (viikoittain), Ajaccio ja Toulon (viikoittain), Bastia ja Livorno (viikoittain), Bastia ja Nizza (viikoittain), Bastia ja Savona (viikoittain), Bastia ja Toulon (viikoittain), Golfo Aranci ja Livorno (päivittäin), Ile Rousse ja Savona (viikoittain) & Ile Rousse ja Toulon (viikoittain).

  Operaattorin Corsica Ferries suosituimmat reitit
 • Corsica Linea

  Corsica Linea rahti

  Corsica Linea operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Ajaccio ja Marseille (viikoittain), Bastia ja Marseille (viikoittain), Ile Rousse ja Marseille (viikoittain), Marseille ja Porto Vecchio (viikoittain) & Marseille ja Propriano (viikoittain).

  Operaattorin Corsica Linea suosituimmat reitit
 • DFDS Seaways

  DFDS Seaways rahti

  DFDS Seaways operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Amsterdam ja Newcastle (viikoittain), Calais ja Dover (päivittäin), Kööpenhamina ja Oslo (viikoittain), Dieppe ja Newhaven (päivittäin), Dover ja Dunkerque (päivittäin), Frederikshavn ja Oslo (päivittäin) & Kiel ja Klaipeda (päivittäin).

  Operaattorin DFDS Seaways suosituimmat reitit
 • Eckerö Line

  Eckerö Line rahti

  Eckerö Line operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Helsinki ja Tallinna (päivittäin).

  Operaattorin Eckerö Line suosituimmat reitit
 • Fjord Line

  Fjord Line rahti

  Fjord Line operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Bergen ja Hirtshals (viikoittain), Hirtshals ja Kristiansand (viikoittain), Hirtshals ja Stavanger (päivittäin), Hirtshals ja Langesund (viikoittain) & Sandefjord ja Strömstad (viikoittain).

  Operaattorin Fjord Line suosituimmat reitit
 • Grandi Navi Veloci

  Grandi Navi Veloci rahti

  Grandi Navi Veloci operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Barcelona ja Ibiza (viikoittain), Barcelona ja Mahon (viikoittain), Barcelona ja Palma (viikoittain), Barcelona ja Genova (viikoittain), Ciutadella ja Barcelona (viikoittain), Civitavecchia ja Olbia (viikoittain), Civitavecchia ja Palermo (viikoittain), Civitavecchia ja Palermo Termini Imerese (viikoittain), Genova ja Olbia (viikoittain), Genova ja Palermo (viikoittain), Genova ja Porto Torres (viikoittain), Ibiza ja Valencia (viikoittain), Napoli ja Palermo (viikoittain), Napoli ja Palermo Termini Imerese (viikoittain) & Palma ja Valencia (viikoittain).

  Operaattorin Grandi Navi Veloci suosituimmat reitit
 • Grimaldi Lines

  Grimaldi Lines rahti

  Grimaldi Lines operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Arbatax ja Civitavecchia (viikoittain), Barcelona ja Civitavecchia (viikoittain), Barcelona ja Porto Torres (viikoittain), Brindisi ja Patras (viikoittain), Brindisi ja Igoumenitsa (viikoittain), Cagliari ja Civitavecchia (viikoittain), Cagliari ja Napoli (viikoittain), Civitavecchia ja Olbia (viikoittain), Civitavecchia ja Porto Torres (viikoittain), Livorno ja Olbia (viikoittain), Livorno ja Palermo (viikoittain) & Palermo ja Salerno (viikoittain).

  Operaattorin Grimaldi Lines suosituimmat reitit
 • Irish Ferries

  Irish Ferries rahti

  Irish Ferries operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Calais ja Dover (päivittäin), Cherbourg ja Dublin (viikoittain), Dublin ja Holyhead (päivittäin) & Pembroke ja Rosslare (päivittäin).

  Operaattorin Irish Ferries suosituimmat reitit
 • Jadrolinija

  Jadrolinija rahti

  Jadrolinija operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Ancona ja Split (viikoittain), Ancona ja Zadar (viikoittain), Bari ja Dubrovnik (viikoittain) & Bari ja Split (viikoittain).

  Operaattorin Jadrolinija suosituimmat reitit
 • Minoan Lines

  Minoan Lines rahti

  Minoan Lines operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Ancona ja Patras (viikoittain), Ancona ja Igoumenitsa (viikoittain), Ancona ja Korfu (viikoittain), Heraklion ja Milos (viikoittain) & Milos ja Pireus (viikoittain).

  Operaattorin Minoan Lines suosituimmat reitit
 • Moby Lines

  Moby Lines rahti

  Moby Lines operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Bastia ja Genova (viikoittain), Bastia ja Livorno (viikoittain), Genova ja Olbia (viikoittain), Livorno ja Olbia (päivittäin), Olbia ja Piombino (viikoittain) & Piombino ja Portoferraio (viikoittain).

  Operaattorin Moby Lines suosituimmat reitit
 • P&O Ferries

  P&O Ferries rahti

  P&O Ferries operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Calais ja Dover (päivittäin) & Hull ja Rotterdam (päivittäin).

  Operaattorin P&O Ferries suosituimmat reitit
 • P&O Irish Sea

  P&O Irish Sea rahti

  P&O Irish Sea operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Cairnryan ja Larne (päivittäin) & Dublin ja Liverpool (viikoittain).

  Operaattorin P&O Irish Sea suosituimmat reitit
 • Polferries

  Polferries rahti

  Polferries operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Gdansk ja Nynäshamn (viikoittain) & Swinoujscie ja Ystad (viikoittain).

  Operaattorin Polferries suosituimmat reitit
 • Red Funnel

  Red Funnel rahti

  Red Funnel operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Cowes ja Southampton (päivittäin).

  Operaattorin Red Funnel suosituimmat reitit
 • Steam Packet

  Steam Packet rahti

  Steam Packet operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Belfast ja Douglas (viikoittain), Douglas ja Dublin (viikoittain) & Douglas ja Heysham (viikoittain).

  Operaattorin Steam Packet suosituimmat reitit
 • Stena Line

  Stena Line rahti

  Stena Line operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Hanko ja Nynäshamn (viikoittain), Belfast ja Liverpool Birkenhead (viikoittain), Belfast ja Cairnryan (viikoittain), Cherbourg ja Rosslare (päivittäin), Dublin ja Holyhead (päivittäin), Fishguard ja Rosslare (viikoittain), Frederikshavn ja Göteborg (päivittäin), Gdynia ja Karlskrona (viikoittain), Göteborg ja Kiel (päivittäin), Grenå ja Halmstad (päivittäin), Harwich ja Hoek van Holland (viikoittain), Liepaja ja Travemünde (päivittäin), Nynäshamn ja Ventspils (viikoittain) & Rostock ja Trelleborg (viikoittain).

  Operaattorin Stena Line suosituimmat reitit
 • Tallink Silja

  Tallink Silja rahti

  Tallink Silja operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Helsinki ja Tallinna (päivittäin), Helsinki ja Tukholma (viikoittain), Tukholma ja Turku (viikoittain) & Tukholma ja Tallinna (viikoittain).

  Operaattorin Tallink Silja suosituimmat reitit
 • Tirrenia

  Tirrenia rahti

  Tirrenia operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Civitavecchia ja Olbia (viikoittain), Genova ja Porto Torres (viikoittain) & Napoli ja Palermo (viikoittain).

  Tutustu operaattoriin Tirrenia Suosituimmat reitit
  Operaattorin Tirrenia suosituimmat reitit
 • Trasmed GLE

  Trasmed GLE rahti

  Trasmed GLE operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Barcelona ja Ibiza (viikoittain), Barcelona ja Mahon (viikoittain), Barcelona ja Palma (viikoittain), Ibiza ja Valencia (viikoittain), Mahon ja Valencia (viikoittain) & Palma ja Valencia (viikoittain).

  Operaattorin Trasmed GLE suosituimmat reitit
 • TT Line

  TT Line rahti

  TT Line operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Karlshamn ja Klaipeda (viikoittain), Karlshamn ja Travemünde (viikoittain), Klaipeda ja Trelleborg (viikoittain), Rostock ja Trelleborg (viikoittain), Swinoujscie ja Trelleborg (päivittäin) & Travemünde ja Trelleborg (viikoittain).

  Tutustu operaattoriin TT Line Suosituimmat reitit
  Operaattorin TT Line suosituimmat reitit
 • Virtu Ferries

  Virtu Ferries rahti

  Virtu Ferries operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Pozzallo ja Valletta (viikoittain).

  Operaattorin Virtu Ferries suosituimmat reitit
 • Wasaline

  Wasaline rahti

  Wasaline operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Uumaja ja Vaasa (viikoittain).

  Tutustu operaattoriin Wasaline Suosituimmat reitit
  Operaattorin Wasaline suosituimmat reitit
 • Wightlink

  Wightlink rahti

  Wightlink operoi rahtilauttoja yhdistäen satamat Fishbourne ja Portsmouth (päivittäin) & Lymington ja Yarmouth (päivittäin).

  Operaattorin Wightlink suosituimmat reitit