Raja Ferry
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Raja Ferry

Raja Ferry on thaimaalainen liikennöitsijä, joka on tarjonnut liikennettä Thaimaanlahdella vuodesta 1981 lähtien, ja sen lautat liikennöivät jopa seitsemää eri reittiä, kuten Donsakista Koh Samuille, Koh Phanganista Koh Samuille ja Koh Samuilta Surat Thanin lentokentälle.

Yhtiöllä on tällä hetkellä 14 aluksen laivasto, ja se aikoo lisätä alusten määrää tulevaisuudessa. Suurin näistä aluksista on R11, joka voi kuljettaa jopa 411 matkustajaa ja 80 autoa yhdellä matkalla. Kaikkiin Raja Ferriesin liikennöimiin aluksiin mahtuu ajoneuvoja, ja niissä on usein jopa 11 kokenutta miehistön jäsentä, jotka pitävät sinut turvassa koko matkasi ajan.

Raja Ferry on myös ylpeä turvallisuudesta, ja jokaisella sen lautalla on erilaisia hätävarusteita, kuten pelastusliivejä, pelastusveneet ja ensiapupakkaukset.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Raja Ferry -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Raja Ferry kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.