COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rocky Fast Cruise

Rocky Fast Cruise on Indonesialainen lauttayhtiö joka operoi Balilla, tehden säännöllisiä matkoja kaakkoisrannikolla sijaitsevan Sanurin ja kauempana Badung-salmessa sijaitsevan Nusa Lembongan välillä.

Nusa Lembonga käpertyy sopivasti 18 mailin päähän Balin rannikosta, jonka Rocky Fast Cruise saavuttaa vain 25 minuutissa, neljästi päivässä. Säännöllisen aikataulunsa takia, palvelu sopii täydellisesti niille lomailijoille ja reppumatkaajille, jotka etsivät kätevää tapaa päästä Balin idyllisille rantalomille ja erikoislaatuisille snorklaus paikoille sekä huippuluokan surffaus-lomalle.

Mitä tulee laivoihin, aluksista suurin ja nopein on Rocky Star joka yltää 500 hevosvoiman nopeuden 22 metrisillä Suzuki moottoreillaan ja jolle parhaimmillaan mahtuu sata matkustajaa. Rocky 3 kantaa 40 henkilöä, kun taas Rocky 1 on kätevä pienemmille 25 henkilön ryhmille. Jokainen laiva on vakuutettu ja noudattaa kansainvälisiä turvallisuusmääräyksiä, tarjoten pelastusliivejä, GPS paikannus järjestelmän ja ensiapupakkauksia sekä pelastusrenkaita.

Osoitteesta directferries.fi löydät Rocky Fast Cruise aikataulut sekä hinnat ja voit varata Rocky Fast Cruise lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Rocky Fast Cruise vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.