COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rottnest Express

Rottnest Express on laivayhtiö joka tarjoaa yhteyksiä Fremantlen ja Perthin kaupungeista Australiassa suosituille Rottnestin lomasaarille maan länsiosassa.

Yli 60 vuotta sitten perustettu Rottnest Express on saanut paljon kunnianosoitusta vuosien aikana. Laivasto koostuu kolmesta modernista ja nopeasta matkustaja-aluksesta nimeltä Starflyte, Eagle Express ja Sea Eagle. Vaikka laivaston merenkulkureitit tunnetaan niiden myrskyisistä sääoloista, laivasto on suunniteltu varta vasten näihin olosuhteisiin. Nykyään yhtiö tunnetaankin sen sulavista, nopeista ja turvallisista matkoista säässä kuin säässä.

Laivat matkaavat B-Shed Fremantlen, Northport Fremantlen ja Barrack St Perthin satamista Rottnestin saarille sekä operoivat useita reittejä Australian mantereella sijaitseviin satamiin. Matkojen kestot vaihtelevat 45 minuutista 2 tuntiin ja varttiin. Laivojen palvelut ovat rajallisia lyhyiden matkojen vuoksi, mutta televisiot sekä upeat merimaisemat tuovat tarpeeksi viihdykettä matkallesi.

Rottnest Express tarjoaa lisäksi lukuisia tutustumismatkoja kuten snorklausta, valaiden tarkkailua, joita voi varata satamasta. Tule siis nauttimaan Rottnestin saarista, jolla upeat villieläimet ja ainutlaatuiset kokemukset odottavat sinua!

Osoitteesta directferries.fi löydät Rottnest Express aikataulut sekä hinnat ja voit varata Rottnest Express lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Rottnest Express vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Rottnest Express reitit ja satamat

Operaattorin Rottnest Express kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit