Rottnest Fast Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Rottnest Fast Ferries

Rottnest Fast Ferries operoi lauttareittejä Rottnestin saarille Hillaryn venesatamasta Perthin kaupungissa Länsi-Australiassa.

Rottnest on yksi parhaimmista ja kauneimmista lomakohteista Länsi-Australiassa. Sijaiten vain 11 mailin päässä Perthin rannikolta, Rottnest Fast Ferriesin MV Seaflytellä voit saavuttaa saaret nopeasti mukavassa ilmastoidussa laivassa.

35 metrinen Seaflyte kantaa 300 matkustajaa ja tarjoaa lisensoidun ravintolabaarin purtavilla ja virvokkeilla.

Tämä nopea laivapalvelu lähtee Hillaryn venesatamasta neljästi päivässä ja matkaa kohti Jetty-saarta Rottnestin itäpuolella. Hiljaisempina kausina vuorot vähenevät.

Hillaryn venesatama sijaitsee Hepburn Avenuella 20 minuutin ajomatkan päässä Perthin liikekeskuksesta. Sataman eteläpuolella on ilmainen pysäköinti. Jos et matkusta autolla, voit matkustaa satamaan 456 bussilla joka lähtee Greenwoodin juna-asemalta. Jos päätät käytä julkista liikennettä, varaathan runsaasti aikaa matkallesi. Tarjolla on myös vaihtoehtoisesti ilmainen bussiyhteys hotelliltasi laivaterminaaliin. Tätä edellyttää kuitenkin etukäteisen pyynnön.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Rottnest Fast Ferriesin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.